Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Έκλαψα όταν μιλήσαμε»

«Του χρωστάμε μεγάλη χάρη ως κοινωνία»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Έκλαψα όταν μιλήσαμε»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας (29/1), όπου μεταξύ άλλων αφηγήθηκε στην κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που μετρούσε 8 χρόνια. Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της εκπομπής «Ελένη» με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχθηκε τα λάθη του, ενώ δεν έκρυψε πόσο συγκινήθηκε όταν τελικά αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους.

«Όχι απλά χάρηκα. Θα σας το πω: Έκλαψα με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μιλήσαμε. Και χάρηκα που το είπε στον αέρα με τη διακριτικότητα αυτή, ακόμα κι αυτή την ύστατη στιγμή. Εγώ δεν το είπα ποτέ γιατί δεν ήθελα επίσης να το πουλήσω. Γιατί, για να μιλήσω κυνικά, πουλάει ο Γιώργος, είναι αγαπητός, ειδικά τώρα με όλο αυτό που έχει καταφέρει και το αξίζει», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος - Γιώργος Καπουτζίδης: Το τέλος μίας μεγάλης κόντρας μετά από 8 χρόνια

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε έναν χώρο που γαντζώνεσαι από τέτοιους ανθρώπους, για να καρπωθείς δημοσιότητα, καλό προφίλ... Είναι τεράστια μαγκιά αυτό που έκανε τις προάλλες. Η τηλεόραση είναι αυτοαναφορική, νομίζουμε ότι η κουβέντα χτυπάει τον φακό και γυρίζει πίσω. Όχι, πίσω από τις οθόνες υπάρχουν άνθρωποι. Ο Γιώργος μας θύμισε ότι αυτό που λέμε έχει αντίκτυπο σε παιδιά που μένουν στην επαρχία, που “πνίγονται” και δεν έχουν την πολυτέλεια να εκφραστούν. Του χρωστάμε μεγάλη χάρη ως κοινωνία».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τον σύντομο διάλογο που είχαν

Στη συνέχεια έδωσε ένα σύντομο ιστορικό της κόντρας τους, καθώς και τον τρόπο που κατάλαβε σε ποιο σημείο έκανε λάθος. «Αφετηρία είχαμε και οι δύο μας να κάνουμε καλό. Εγώ διαφωνούσα με τον τρόπο του Γιώργου και το είπα δημόσια κάποια στιγμή, δεν υπήρχε λόγος βέβαια γιατί είχαμε φιλία, θα μπορούσα να τον πάρω ένα τηλέφωνο. Όταν έγινε αυτό και ήρθαμε σε αντιπαράθεση, υπήρχαν πολλοί που μου είπαν πόσο λάθος είμαι, αλλά αυτοί που μου είπαν “έχεις δίκιο” ήταν στη “λάθος πλευρά της ιστορίας”. Ήταν αυτοί που δεν ήθελα να είναι φίλοι μου, ακραίοι άνθρωποι. Εκεί μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά ότι μάλλον έχει δίκιο ο Γιώργος», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και κατέληξε μιλώντας για την πρώτη συνάντησή τους μετά από χρόνια: «Το είχα στο μυαλό μου, δεν είχα όμως το σθένος να τον δω. Πριν από 2 χρόνια όμως είχε έρθει στην Ελένη, τον βλέπω στον διάδρομο και του λέω: “Θέλω να μιλήσουμε”. Κι ο Γιώργος με την παιδική ειλικρίνεια που έχει, μου λέει: “Τι να πούμε, Δημήτρη, με στεναχώρησες πάρα πολύ”. Φτάνει ως εδώ, δεν θέλω να πω περισσότερα για την προσωπική μας συζήτηση. Μιλήσαμε ξανά και ξανά, τα βρήκαμε και χαίρομαι πολύ γι' αυτό».