Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά Ελένης Βιτάλη: «Δεν μου αρέσει! Έχουμε καταντήσει να είναι πλέον της μόδας η αγένεια...»

Φανερά ενοχλημένη η δημοσιογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι είχε πει). Όπως είναι φυσικό, οι απόψεις του τραγουδιστή βρήκαν μερικούς αποδέκτες, όπως είναι η Ελένη Βιτάλη.

Η τραγουδίστρια λοιπόν με τη σειρά της, μετά τις δηλώσεις του Νταλάρα, τόνισε σε συνέντευξή της, πως οι γυναίκες που βρίσκονται στα πάνελ των εκπομπών έχουν καταντήσει να είναι ''γλάστρες''.

Αντίθετη στις δηλώσεις της Ελένη Βιτάλη είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε στην κάμερα του Breakfast at star με το απόσπασμα να προβάλλεται την Δευτέρα 29/1.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την Ελένη Βιτάλη

«Δεν μου αρέσει, πλέον έχουμε καταντήσει να είναι πλέον της μόδας η αγένεια. Πρέπει κάπου να σταματήσει όλο αυτό. Έχεις την άποψή σου, ναι, μπορείς να την πεις, αλλά με ευγένεια», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι δηλώσεις της Βιτάλη για τα τηλεοπτικά πάνελ

«Επειδή είμαι αυθόρμητη, το εκμεταλλεύονται μερικές φορές στην τηλεόραση, γι’ αυτό πρέπει να προσέχω. Στα τηλεοπτικά πάνελ δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Μία μέρα με έκριναν για κάτι, πετάγεται μία ξανθιά κοπέλα και λέει: “Εγώ το ανταποδίδω”! Γέλασα τόσο πολύ... Λέω: “Τι λες βρε παιδάκι μου, θα σε ακούσει ο πατέρας σου. Τι μου ανταποδίδεις;”. Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ ένα γυμνάσιο έβγαλα, όμως δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να μιλήσω σοβαρά μαζί τους. Και λέω γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες; Πολύ υψηλά όνειρα έχουν, μπράβο...», είπε η Ελένη Βιτάλη στο «Χαμογέλα και Πάλι».