Πρώην παίκτης Survivor έγινε πατέρας για πρώτη φορά: Οι τρυφερές φωτογραφίες της κούκλας συντρόφου του με τη νεογέννητη κόρη τους

Το κράτησε μακριά από τη δημοσιότητα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Δευτέρα 29/1 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram πρώην παίκτη Survivor, που τον είχαμε συγκεκριμένα γνωρίσει στον πρώτο κύκλο του 2017, στην ομάδα των μαχητών.

Ο λόγος για τον Γουίλι Καλβουρτζή, ο οποίος έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ο ίδιος είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του και πλέον μοιράζεται φωτογραφίες της κόρης του.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν ήρθε στον κόσμο η κόρη του Γουίλι Καλβουρτζή με τον ίδιο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τα πρώτα συναισθήματα, που του έχει χαρίσει η πατρότητα.

Πρώην παίκτης Survivor έγινε πατέρας για πρώτη φορά

«24/01/2024…. Έγινε λοιπόν και αυτό..
Πήρα παρά πολλά μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. (Ελπίζω να απάντησα σε όλους)
Όσοι έχουν πείρα στην συγκεκριμένη περίπτωση μου λένε… «τώρα αρχίζουν τα ωραία..» ανυπομονώ..
Ως τώρα αυτό που έχει αρχίσει είναι η έλλειψη ύπνου…
@maria_vgtz ευχαριστώ για την κουκλάρα που μου έκανες… ελπίζω να σου μοιάσει σε όλα!», έγραψε ο Γουίλι Καλβουρτζής

Οι αποκαλύψεις του Γουίλι για το Survivor

«Η πείνα είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ έντονο. Μπορείς να κάνεις κάποια παράνομα πράγματα. Στο δικό μας το παιχνίδι, εμείς την είχαμε κοπανήσει και πήγαμε και πήραμε τα ψωμάκια μας από ένα φούρνο εκεί κοντά στην παραλία. Τις μέρες που είχαμε ρεπό δεν κάναμε απολύτως τίποτα, καθόμασταν και κοιτούσαμε τα κύματα στην παραλία. Το πρωί είχε πολλά άτομα του συνεργείου, οπότε στις 5 το απόγευμα που έφευγε το πρωινό συνεργείο υπήρχε ένα κενό 5 με 6 που δεν υπήρχε κανείς στην παραλία, εκτός από δύο Δομινικανούς φύλακες.

Οπότε, εκείνη την ώρα ξέραμε ότι μπορούμε να φύγουμε από την παραλία, να πάρουμε κανένα παγούρι, καμιά κουβερτούλα και να πάμε σε μια γιαγιά που ήταν πολύ συμπαθής… Και επειδή το βράδυ είχε κρύο στον Άγιο Δομίνικο, χρειαζόταν τις κουβέρτες η γιαγιά, δεν είχε χρήματα να αγοράσει. Και της δίναμε κάποια παγούρια και κάποιες κουβέρτες κα μας έδινε ψωμάκια. Την τρίτη φορά μας τσάκωσαν, ο Ορέστης έφυγε ώρα που δεν έπρεπε και του λέγαμε “μη φύγεις τώρα, θα σε πιάσουν”. Ήταν τότε που είχε λιποθυμήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης το είχε πάρει προσωπικά και ήθελε να κάνει κάτι για τον Κωνσταντίνο, να του βρει λίγη τροφή», είχε πει πριν από δύο χρόνια ο Γουίλι Καλβουρτζής στην εκπομπή Pop up.