Ζήνα Κουτσελίνη για θάνατο Δημήτρη Σκορδά: «Θα είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα για την Φαίη»

«Μίλησα μαζί της...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη για θάνατο Δημήτρη Σκορδά: «Θα είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα για την Φαίη»

Για τον θάνατο του μπαμπά της Φαίης Σκορδά, Δημήτρη, μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, όταν την συνάντησαν σε βραδινή κοσμική έξοδό της χθες Δευτέρα 29/1. Η παρουσιάστρια, είχε γνωρίσει τους γονείς της Φαίης και τους είχε ιδιαίτερη αγάπη.

Όπως είπε τον Δημήτρη Σκορδά τον είχε μέσα στην ψυχή της και μάλιστα, ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έμαθαν για τον τόσο ξαφνικό θάνατό του, τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του (κάτι που πρώτο το youweekly.gr σας αποκάλυψε).

Η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Δημήτρη Σκορδά

«Ο Δημήτρης είναι ένα δυνατό κομμάτι της ψυχής μου. Μίλησα μαζί της από το πρώτο λεπτό. Γνώριζα την είδηση από τα ξημερώματα που συνέβη. Αυτή την στιγμή είναι στο Κιλκίς κοντά στην μαμά και τον αδερφό της. Θα είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα γιατί το πρόγραμμα που κάνει είναι ψυχαγωγικό», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε επίσης τι ώρα και που θα γίνει η κηδεία του μπαμπά της Φαίης Σκορδά!

Τα συλλυπητήρια της Σταματίνας

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 30/1 θέλησε να στείλει τα θερμά συλλυπητήρια της, καθώς χθες έμαθαν την είδηση την ώρα της εκπομπής ωστόσο, δεν την είχα επιβεβαιώσει οι ίδιοι για να την αναφέρουν.

«Το μάθαμε χθες, την ώρα της εκπομπής, αλλά επειδή δεν είχε επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν θελήσαμε να το ανακοινώσουμε και να το πούμε πρώτοι, δεν ξέραμε και τι συμβαίνει ακριβώς. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης και στην κυρία Εύα, τη μαμά της. Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ο μπαμπάς της, Δημήτρης Σκορδάς με την μαμά της, την κυρία Εύα.

Μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Εγώ, από τα πρώτα χρόνια του Alter που κάναμε και παρέα, οι γονείς της έρχονταν συχνά, ήταν και ανύπαντρη τότε. Τους έχω γνωρίσει είναι... Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια Φαιάκι, να είσαι δυνατή και να σε προσέχει από ψηλά ο μπαμπάκας σου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.