Ιωάννα Τούνη: Επιστρέφει στην τηλεόραση; «Έχουν γίνει κάποιες σχετικές προτάσεις για την παρουσίαση του My Style Rocks...»

Η εξομολόγηση για το project που την ενδιαφέρει και η ζωή ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω της Bubblegun

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Επιστρέφει στην τηλεόραση; «Έχουν γίνει κάποιες σχετικές προτάσεις για την παρουσίαση του My Style Rocks...»

Η Ιωάννα Τούνη, το βράδυ της Δευτέρας 30/1, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλες τις πτυχές της ζωής της, την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική. Όσον αφορά στη δεύτερη, έκανε μία αναφορά και στο My Style Rocks.

Για όσους δεν το θυμούνται, η influencer έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι τότε, παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που θα την ενδιάφερε να ασχοληθεί ξανά. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως της έχουν γίνει προτάσεις κατά καιρούς, αλλά εκείνη αρνείται, εφόσον υπάρχει μόνο ένα και μοναδικό project που θα την ενδιέφερε να κάνει στην τηλεόραση.

Η δήλωση της Ιωάννας Τούνη για το My Style Rocks

«Στην τηλεόραση τελευταία φορά υπήρξα στο Just The 2 of Us, πριν την εγκυμοσύνη μου, άρα πριν από 2-3 χρόνια. Δεν μου λείπει και οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι μετρημένες. Από εδώ και από εκεί, τσουπ τα άρθρα πετάγονται. Πάντα είμαι στο προσκήνιο. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα, είμαι πάρα πολύ καλά.

Έχουν γίνει κάποιες σχετικές προτάσεις για την παρουσίαση του My Style Rocks, αλλά δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Είναι ένα κομμάτι πολύ όμορφο για μένα, που πέρασε. Το τερμάτισε, νιώθω, τότε. Δεν θα το έκανα με τίποτα. Το μοναδικό που θα με ενδιέφερε να έκανα που είναι κοντά στον τρόπο που θέλω να ζω σήμερα, είναι κάτι ταξιδιωτικό με τον Δημήτρη, να πηγαίνουμε δηλαδή οικογενειακώς. Που πηγαίνουμε δηλαδή...», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και τα προβλήματα στην σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Δεν είναι ντροπή»

«Ο μικρός είναι γεννημένος σουρτούκος, γιατί έτσι τον έχει μάθει η μάνα του. Δεν με δυσκολεύει στα ταξίδια, νιώθω ότι του αρέσει και του εξάπτει την περιέργεια. Πήγαμε Νέα Υόρκη και Μεξικό. Οι πτήσεις είναι σύνολο 15 ώρες. Γκρίνιαξε όσο θα γκρίνιαζε και στο σαλόνι. Τίποτα παραπάνω. Είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τα αεροπλάνα, γιατί πηγαινοερχόμαστε συνέχεια Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Μόλις μπαίνει στο αεροπλάνο αράζει, κοιμάται στην αγκαλιά μου. Κάθε εβδομάδα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη, αλλά μένω με τον άντρα μου Αθήνα».

«Η Bubblegun είναι το "παιδί μου", μετρούσαμε ευρώ - ευρώ με την κολλητή μου με έδρα το σαλόνι του σπιτιού της και τώρα που το βλέπω να ανθίζει νιώθω τόσο υπερήφανη και όμορφα. Είναι πολύ δημιουργικό για μένα, δεν θα το άφηνα με τίποτα. Δεν θέλω να το αφήσω! Ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να ζήσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω ότι θέλει να ζει σε μεγαλύτερη πόλη».

Δείτε επίσης: Ο θάνατος της μητέρας της και η στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος - «Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, δεν...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

My Style Rocks: «Άλλη μία χείλια και τσίτος σεζόν ξεκίνησε δυναμικά» - Η αποθέωση στον Λάκη Γαβαλά και η "χολή" στην παίκτρια που επέστρεψε για 2η φορά

Δημήτρης Σκουλός για My style rocks: «Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη! Όταν τελείωναν τα γυρίσματα...»

My style rocks: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα - Αυτή είναι η νέα κριτική επιτροπή

My Style Rocks τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του 6ου κύκλου - Συγκινημένη η Καραβάτου στην αγκαλιά των κριτών

My Style Rocks τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Χατζηπαντελή - Το φόρεμα που φόρεσε ξανά και οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν πρώτες

My style rocks ημιτελικός: Έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό - Οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν απόψε 1/2

The 2night show: Οι αποψινές (31/1) καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ιωάννα Τούνη - Η εξομολόγηση για την μητρότητα: «Ήθελα κορίτσι, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι...»

Με βανάκι cocktail bar στην είσοδο και γεμάτος μπαλόνια ο ροζ «ναός» της - Με παγιέτα, πουκάμισο και γραβάτα η Ιωάννα Τούνη στα εγκαίνια της Bubblegun