Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Καρδιά μου...» - Η πρώτη ανάρτηση της Αγοραστής Αρβανίτη μετά τη γέννηση της κόρης τους

Η τρυφερή στιγμή μητέρας - παιδιού στο μαιευτήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη, έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού η δεύτερη έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε το γεγονός μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ) και είναι περιττό να πούμε πως έκτοτε οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στο κοινό της, όμως, θέλησε και η νέα μανούλα να συστήσει την κόρη τους και έτσι το πρωί της Τρίτης 30/1 δημοσίευσε στο δικό της προφίλ μία φωτογραφία της όπου κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες στον κόσμο καρδιά μου». Όλοι έλιωσαν και η ίδια γέμισε με ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Η πρώτη ανάρτηση της Αγοραστής Αρβανίτη με το νεογέννητο μωρό της

Αγοραστή Αρβανίτη μωρό
Instagram / Αγοραστή Αρβανίτη

Ο κρυφός της γάμος με τον Θανάση Τσαλταμπάση

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο μετά από καιρό έκανε μία εξαίρεση για την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Πέμπτη 30/11/23. Ο ηθοποιός κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, επομένως η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά στην κάμερα προκάλεσε τεράστια έκπληξη στον δημοσιογράφο με τον οποίο μιλούσε, στο πλατό, αλλά και στους τηλεθεατές.

Ανακοίνωσε πως μετά από 14 χρόνια παντρεύτηκε την σύντροφό του, Αγοραστή Αρβανίτη, κάτι που τον έκανε να αισθανθεί όμορφα, παρόλο που δεν σημαίνει ουσιαστικά κάτι για κανέναν από τους δύο εφόσον έχουν περάσει τόσα μαζί όλο αυτό το διάστημα (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για την συνεργασία τους).

«Έχω παντρευτεί. Τώρα επειδή με ρώτησες το λέω. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Τώρα το λέω πρώτη φορά. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά, αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, ήταν μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει, αλλά έγινε. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε», είπε χαρακτηριστικά.