Αταίριαστοι: «Είναι δύσκολο! Να είναι καλά και να...» - Συγκινημένοι Κούτρας & Ντσούνος για την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά

Η δημόσια έκφραση συμπαράστασης σε εκείνη και την οικογένειά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φαίη Σκορδά έχασε τον πατέρα της πριν από λίγα 24ωρα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κιλκίς όπου είναι το πατρικό της σπίτι. Σε λίγες ώρες, μάλιστα, από τώρα, στις 15:00 συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 30/1, θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία του, στο Σταυροχώρι.

Οι Αταίριαστοι, λοιπόν, που κανονικά βγαίνουν στο ΣΚΑΙ πριν το Fay's Time, λίγο πριν κλείσει η εκπομπή τους, θέλησαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στην ξανθιά παρουσιάστρια, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους προς το πρόσωπό της και την οικογένειά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Τα συλλυπητήρια των Αταίριαστων στη Φαίη Σκορδά

«Θέλουμε να πούμε κάτι εμείς τώρα... Να πούμε συλλυπητήρια στη Φαίη Σκορδά για την απώλεια που είχε. Είναι δύσκολο, να είναι καλά και να θυμάται τον μπαμπά της εκείνη και οι οικείοι της. Είναι μία δύσκολη στιγμή. Η Φαίη όμως θα βγει δυνατή από αυτό και θα το ξεπεράσει», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κούτρας, με τον Γιάννη Ντσούνο να γνέφει καταφατικά.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στον πατέρα της

Τι είπε σήμερα 30/1 ο Κωνσταντάρας για την απώλειά της

Το Fays Time, παρά την απουσία της Φαίης Σκορδά, βγήκε κανονικά στον αέρα και χθες (29/1) και σήμερα (30/1), με το κλίμα να είναι βαρύ και με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με χαμηλωμένο κεφάλι, να μιλάει με πολύ συγκινητικά λόγια για τα όσα βιώνει η συνεργάτιδά του.

«Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη, ίσως η πιο δύσκολη, έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας. Οι ψυχές όλων μας θα ήθελα να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματα είναι εδώ γιατί και η σημερινή εκπομπή πρέπει να βγει», ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΙ: «Άβολο, απαράδεχτο στα όρια του απάνθρωπου αυτό που έκαναν στην Φαίη Σκορδά»