Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση της όταν θαμώνας στα μπουζούκια της πετάει στο πρόσωπο πανέρι με λουλούδια

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση της όταν θαμώνας στα μπουζούκια της πετάει στο πρόσωπο πανέρι με λουλούδια

Χαμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο με την Ιουλία Καλλιμάνη από πρόσφατη εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο. Συγκεκριμένα, την ώρα που η ίδια τραγουδάει επάνω στην πιστά, ένας θαμώνας της πετάει πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπο.

Το βίντεο viral με την Ιουλία Καλλιμάνη

Στο βίντεο λοιπόν, το οποίο έχει δημοσιευθεί στο Tik Tok, φαίνεται ότι την ώρα εκείνη, η τραγουδίστρια, ενοχλήθηκε αρκετά με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγο το τραγούδι παρά το γεγονός ότι η μουσική έπαιζε κανονικά, κοιτώντας με έντονο ύφος προς το κοινό. Ωστόσο το ίδιο είχε συμβεί και στον Νίκο Οικονομόπουλο (δείτε εδώ).

Δείτε εδώ το βίντεο:

Από που βγήκε το όνομα της

Πριν απο αρκετό καιρό η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του ΑΝΤ1. Η ίδια, λοιπόν, συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα της, για την προσωπική της ζωή, ενώ εξομολογήθηκε και διάφορα άγνωστα σκηνικά για τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, αφού αναφέρθηκε στο κομμάτι της δημιουργίας μίας οικογένειας, αποκάλυψε δημόσια πως απέκτησε το όνομά της, κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κωμικοτραγικό με τον τρόπο που συνέβη, κάνοντας τον παρουσιαστή να γελάσει.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως το τελευταίο εξάμηνο. Καινούργιες συνεργασίες, καινούργια εταιρεία, χωρισμός. Έγιναν όλα μαζί», εξομολογήθηκε αρχικά.

Για το εάν σκέφτεται κάποια στιγμή να δημιουργήσει οικογένεια, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να παντρευτώ και σαν τρελή να κάνω παιδιά. Όλα αυτά έρχονται από τις ενέργειές μας, από το σύμπαν, από το Θεό».

Μεταξύ άλλων περιέγραψε και μία αστεία ιστορία που αφορά το βαπτιστικό της όνομα: «Με βάφτισαν Ιουλία από σπόντα. Ο παππούς μου ήταν Ηλίας και θα έβγαινα Ηλιάνα και ο μπαμπάς μου μπερδεύτηκε και είπε Ιουλία στον παπά».