Άντζελα Δημητρίου: Οι μόνες λέξεις που ψέλλισε στην κάμερα για την κόρη της, Όλγα - Έφυγε τρέχοντας

Τα νυχτοπερπατήματα στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Οι μόνες λέξεις που ψέλλισε στην κάμερα για την κόρη της, Όλγα - Έφυγε τρέχοντας

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, διασκεδάζοντας στα μπουζούκια. Εκεί την συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής Fay's Time, μαζί με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, η οποία θέλησε να της κάνει μερικές ερωτήσεις σχετικά με όσα ακούγονται για εκείνη και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, το τελευταίο διάστημα.

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, δεν είχε την διάθεση να μιλήσει για τίποτα και έτσι ψέλλισε δύο κουβέντες και αποχώρησε γρήγορα, κλείνοντας την πόρτα πίσω της. Μέσω του δικηγόρου της άλλωστε έχει εξηγήσει πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα (δείτε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσε).

Οι μόνες λέξεις που ψέλλισε η Άντζελα Δημητρίου για την κόρη της

«Αχ αγάπη μου γλυκιά, μια χαρά. Ναι, είμαστε καλά», είπε χαρακτηριστικά πριν φύγει.

Δείτε επίσης: Η πικρή ιστορία με τον γιο της, που είχε δώσει για υιοθεσία, και έγινε το μεγάλο σουξέ «Ποια θυσία»

Ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη, Γρηγόρης Εκμαλιάν, μίλησε, ωστόσο, το πρωί της ίδιας ημέρας, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, σχετικά με την φημολογούμενη διαμάχη που φέρεται πως προέκυψε ανάμεσά τους.

Ο ίδιος, συγκεκριμένα, εξήγησε μέσα σε άκρες τι έχει συμβεί, μιλώντας για κάποιο τρίτο πρόσωπο, ενώ έδωσε τις συμβουλές του στην τραγουδίστρια, με την οποία δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα, αν και με την κόρη της έχει ήδη μιλήσει.

«Τα παιδιά τα έχω παντρέψει. Με την Άντζελα είμαστε σαν αδέρφια και συνεργάτες. Μέσα στην κάθε οικογένεια μπορεί να υπάρξει ένα πρόβλημα, ένας τσακωμός, και νομίζω ότι το θέμα έχει πάρει άλλες διαστάσεις που δεν έπρεπε», είπε αρχικά.

«Μίλησα με τα παιδιά, γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Έχει γίνει μία παρεξήγηση, είναι στενοχωρημένα, αλλά με λίγη αγάπη θα βρεθεί η λύση. Η Άντζελα έχει καλή ψυχή. Κάποιος άλλος πρέπει να έχει βάλει λόγια ανάμεσα στα παιδιά και στην Άντζελα, αυτό είναι το σίγουρο. Κάποιο τρίτο άτομο έχει δημιουργήσει το πρόβλημα. Το ποιο είναι αυτό, θα βρεθεί», εξήγησε έπειτα.

Και ως συμβουλή προς την καλή του φίλη, ανέφερε: «Να αγκαλιάσει τα παιδιά της σφιχτά, γιατί αυτή είναι η οικογένειά της και να αφήσουν τις παλαβομάρες και τους τσακωμούς. Τους έχω ζήσει πολλά χρόνια. Η Άντζελα είναι μία ψυχούλα, είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Για αυτά που λέω είμαι 100% σίγουρος. Πρέπει να τελειώσει αυτή η παρεξήγηση και να συνεχίσει η ζωή τους με αγάπη και τίποτα άλλο. Και όποιο τρίτο άτομο μπαίνει στη μέση και βάζει λόγια, πρέπει η Άντζελα να το κάνει πέρα. Ό,τι παρεξήγηση και να έχει γίνει, δεν μπορεί να διαλύει μία οικογένεια. Τα παιδιά είναι στενοχωρημένα και πιστεύω να λήξει γρήγορα. Εγώ θα πάρω την Άντζελα να της μιλήσω».