Δήμητρα Αλεξανδράκη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Πιστεύω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι συκοφαντίες...»

«Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει ένα τεράστιο έργο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Πιστεύω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι συκοφαντίες...»

Δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό, παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Τρίτης 30/1, σχετικά με την υπόθεση του δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ελέχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με τον ίδιο να μην παραδέχεται καμία από τις κατηγορίες. Σήμερα, μάλιστα, προχώρησε σε μία μακροσκελή ανακοίνωση μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του, κ. Κατσιφού και κ. Αλεξανδρή, τονίζοντας πως πρόκειται για συκοφαντία και πως σύντομα οι καταγγελία που έγινε εις βάρος του θα φανεί πως δεν στηρίζεται σε αληθινά στοιχεία (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Αναστατώθηκα πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο και άρχισα να στέλνω και με άλλους εθελοντές μηνύματα για να δούμε τι συμβαίνει. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι συκοφαντίες, αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει ένα τεράστιο έργο, βοηθάει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους, είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου για να δώσει ανθρωπιστική βοήθεια, δεν ζητούσε χρήματα, κυρίως ζητούσε τρόφιμα για να μπορεί να δουλέψει. Αρκετοί από εμάς επειδή δεν μπορούμε να παρευρεθούμε σε όλα αυτά, στέλνουμε κάποια χρήματα για να γίνουν όλα αυτά.

Είχα βάλει χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς, δεν με είχε προβληματίσει ποτέ κάτι. Ο άνθρωπος δεν έχει ΜΚΟ και κάπου μπαίνουν αυτά τα χρήματα. Ίσως είναι λάθος ότι δεν έχουν έναν λογαριασμό και τα χρήματα μπαίνουν σε προσωπικό λογαριασμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταχράστηκε τα χρήματα. Πιστεύω ότι ο πόλεμος που γίνεται στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο είναι από άλλες ΜΚΟ, που έχουν συμφέροντα, τρώνε πραγματικά τα λεφτά και δεν τα δίνουν στον κόσμο» ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι είπε Μιχάλης Ιατρόπουλος

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην ίδια εκπομπή, γνώριζε αρκετά καλά τον Κώνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και μάλιστα είχε προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσει στην κοινωνική κουζίνα, ωστόσο δεν του το επέτρεψε ποτέ.

«Εδώ και πέντε έτη ζω μεσοτοιχία σχεδόν με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, τον Κώστα από τον «Άλλον Άνθρωπο». Αυτά που έχω να πω για αυτόν τον χριστιανό είναι τα καλύτερα.Τον βλέπω ότι όλη μέρα αγωνίζεται για να ταΐζει εξαρτημένους, είτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, είτε άλλους ανθρώπους, είτε πρόσφυγες, είτε εν πάση περιπτώσει, ανθρώπους που είναι “χτυπημένοι”.

Από εκεί και πέρα δεν έχω δει κάτι περίεργο, μου κάνουν τρομερή εντύπωση όλα αυτά που ακούγονται. Δεν μου έχει ζητήσει ο άνθρωπος ποτέ κάτι, που έχω προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσω και δεν μου έχει επιτρέψει ποτέ», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. Δεν έχω να πω κάτι κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, έχω να πω τα καλύτερα λόγια και γι’ αυτόν και για την αδελφή του που τους βλέπω ότι είναι εκεί.

Ούτε άκουσα, ούτε είμαι παππάς να συγχωρέσω, ούτε εισαγγελέας να δικάσω. Απευθύνεσαι σε παππάδες να συγχωρέσουν, ή Εισαγγελείς, Γραμματείς και Φαρισαίους, όπως έχετε γίνει όλοι οι δημοσιογράφοι. Μην δικάζετε ανθρώπους χωρίς να έχει αναλάβει ο νόμος» είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: