Μαρία Σταματέρη: Σπάνια βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια του Star - Έτσι είναι σήμερα η ξανθιά δημοσιογράφος

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Σταματέρη: Σπάνια βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια του Star - Έτσι είναι σήμερα η ξανθιά δημοσιογράφος

H Mαρία Σταματέρη μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το πέρασμα που έκανε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε εκπομπές όπως το Lifestyle και το Gala έχουν συνδεθεί άμεσα με το πρόσωπό της.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε σε μία σπάνια βραδινή έξοδο με τη Μαρία Σταματέρη να δίνει το παρόν στην παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Sunny Μπαλτζή στον φιλολογικός σύλλογο Παρνασσού.

Η σπάνια βραδινή εμφάνιση της Μαρίας Σταματέρη

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διατηρεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και το ίδιο λαμπερό χαμόγελο, που είχε σε όλες τις εκπομπές της. Δίπλα στη Μαρία Σταματέρη κάθισε η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Γιάννης Ζουγανέλης με τους τρεις τους να χαμογελάνε στο φακό.

Δείτε επίσης: Μαρία Σταματέρη: «Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο στην Ιταλία»

Μαρία Σταματέρη - Σπάνια έξοδος
Μαρία Σταματέρη - Βραδινή εμφάνιση

Λίγα λόγια για την Μαρία Σταματέρη

Η Μαρία Σταματέρη γεννήθηκε στη Λήμνο. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου πήρε το πτυχίο της, αν και δεν ακολούθησε ποτέ τον δρόμο που της άνοιξαν οι σπουδές της. Για την ηλικία της έχει πει σε συνέντευκή της “Όταν ήμουν 30 ετών, έλεγα στα 40 θα έχω γεράσει κι αυτά. Στα 40 έλεγα “έλα μωρέ, νέα είμαι, στα 50 γερνάς”. Πέρασα και τα 50, κοντεύω 60, μια χαρά νιώθω”. Έκανε τον πρώτο της γάμο σε ηλικία 17,5 ετών με τον παιδικό της έρωτα και χώρισε στα 18. Από το γάμο της με τον Σταμάτη Μαλέλη έχει μία κόρη, την Τέτη (Δέσποινα) που είναι επίσης δημοσιογράφος. Με τον Σταμάτη Μαλέλη γνωρίστηκαν σε μια διαδήλωση όπου σύμφωνα με τον ίδιο, "η Μαρία Σταματέρη πετούσε... μολότοφ