Ελένη Μενεγάκη: Εξελίξεις με την υγεία της μετά το ατύχημα

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών όταν τον συνάντησαν σε έξοδο του το βράδυ της Τρίτης 30/1. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, ρωτήθηκε πρώτα για την Ελένη Μενεγάκη εξαιτίας του ατυχήματος που είχε λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής της εκπομπής στο MEGA.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια λίγο πριν βγουν στον αέρα, τραυματίστηκε στο μάτι της κατά την διάρκεια της προετοιμασίες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον γιατρό για να εξεταστεί και η εκπομπή τελικά δεν προβλήθηκε.

Οι δηλώσεις του Ουγγαρέζου για την Μενεγάκη

«Όλα καλά είναι. Είχε ένα ατύχημα πριν την εκπομπή. Τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεώ», ενημέρωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ελένη Μενεγάκη.

Επίσης, ρωτήθηκε και για την Φαίη Σκορδά, η οποία εδώ και τρεις ημέρες βρίσκεται στο Κιλκίς, καθώς ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Προσπάθησα να βρω πτήσεις για να πάω στην κηδεία του μπαμπά της αλλά δεν βρήκα. Μιλήσαμε...», είπε για τους λόγους που δεν πήγε στην κηδεία, αφού όπως είπε δεν μπορούσε να φύγει από την εκπομπή, καθώς ήδη έλειπε πολλές ημέρες λόγω υγείας.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στον πατέρα της

Μάλιστα, ρωτήθηκε και απάντησε για το κείμενο - επίθεση που έκανε στον ΣΚΑΙ λόγω του ότι έβγαλε κανονικά στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, την ώρα που η ίδια περνούσε πολύ δύσκολα (διαβάστε το εδώ): «Θεωρώ ότι ήταν ατόπημα να βγει η εκπομπή της στον αέρα. Η εκπομπή είναι το όνομα της και όλη αυτή η εικόνα ήταν μια σκιά εκπομπής. Μια άδεια καρέκλα.. Θεέ μου».

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά ου βήματα ξεκαθάρισε πως: «Δεν έχω κάνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου στην τηλεόραση αλλά δεν είναι αυτοσκοπός».