Κωνσταντίνος Πλεύρης - Έστειλε εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Βγαίνει και μιλάει χωρίς...»

Η απάντηση του παρουσιαστή αποκλειστικά στο Youwekly.gr

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πλεύρης - Έστειλε εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Βγαίνει και μιλάει χωρίς...»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα πραγματοποίησαν ακόμα μια βραδινή έξοδο την Τρίτη 30/1. Το ζευγάρι μίλησε στις κάμερες των πρωινών εκπομπών, με τον δικηγόρο μεταξύ άλλων να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει στείλει εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι δηλώσεις Κωνσταντίνου Πλεύρη - Τζόρτζιας Σιακαβάρα

Αρχικά, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την ηθοποιό αν έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στο πλατό του Just the 2 of us, με την ίδια να απαντάει: «Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Το έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα μου αρέσει».

«Δεν επεμβαίνω στα θέματα της Τζόρτζιας», απάντησε ο σύντροφός της όταν ρωτήθηκε ποια είναι η άποψη του.

Σε ερώτηση λίγο μετά που δέχτηκε σχετικά με τις εκπομπές και πως του φαίνονται, αποκάλυψε πως: «Είναι εκπομπές οι πρωινές; Βγαίνει ένας μεγαλούτσικος - μικρούτσικος και λέει για εμένα χωρίς να μπορώ να απαντήσω. Του έστειλα εξώδικο και δεν απαντάει ούτε στο εξώδικο».

Η σύντροφος του ωστόσο, διαχώρισε τη θέση της από τις απόψεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τις εκπομπές κάνοντας χιούμορ με τον διάλογο που ακολούθησε να είναι ο εξής «Αυτός είναι λόγος διαζυγίου» - «Παιδί μου εσύ».

Δείτε επίσης: «Έχω βάλει την γάτα μου να κλαίει...» - Οι δηλώσεις του για την διαγραφή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το εξώδικο

Να αναφέρουμε πως το Youweekly.gr και η Τζώρτζια Συρίχα επικοινώνησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και όπως είπε δεν έχει λάβει στα χέρια του κάποιο χαρτί.

«Ναι τον βρίζω και τον λέω φασίστα, αλλά δεν μου έχει έρθει στα χέρια μου κανένα εξώδικο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής που σήμερα Τετάρτη 31/1 θα βγει κανονικά στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα..