Kατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Είναι σαν να μην τη σέβονται από τον ΣΚΑΪ! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα»

Έριξε τα «πυρά» της στον αέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Kατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Είναι σαν να μην τη σέβονται από τον ΣΚΑΪ! Αν μου έκαναν κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα»

Με αφορμή την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Δευτέρας (29/1), παρά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ της παρουσιάστριας και των συνεργατών της, ρίχνοντας ευθείες «βολές» στο κανάλι του Φαλήρου. Όπως ανέφερε αρχικά μέσα από την εκπομπή της, «Super Κατερίνα», συμφωνεί απόλυτα με τα «καρφιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της και μόνο στην σκέψη να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο σ' εκείνη.

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης», είπε μεταξύ άλλων μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο φίλος, και πρώην συνεργάτες της Φαίης. Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε: «Θα πω ένα μπράβο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την τοποθέτησή του, που ουσιαστικά έριξε “βολές” στον ΣΚΑΪ. Για ποιον λόγο όταν συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό στην παρουσιάστρια της εκπομπής, που έχασε τον πατέρα της ξαφνικά, έβγαλαν εκπομπή;»

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΙ: «Άβολο, απαράδεχτο στα όρια του απάνθρωπου αυτό που έκαναν στην Φαίη Σκορδά»

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά η Κατερίνα Καινούργιου

Και συμπλήρωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνεργάτες της εκπομπής, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια, στην οποία εκείνη τη στιγμή έχει συμβεί κάτι οδυνηρό, κάτι τραγικό. Ειλικρινά στενοχωρήθηκα πολύ και σκεφτόμουν ότι αν ποτέ μου συνέβαινε κάτι τέτοιο και μου το έκανε ο σταθμός μου δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Τους έφεραν όλους σε δύσκολη θέση, ήταν απαράδεκτο».

Οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου συμφώνησαν πως η κίνηση του σταθμού δεν έδειξε σεβασμό προς τη Φαίη Σκορδά, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ούτε οι συνεργάτες της ήθελαν εκείνη την ημέρα να βγει στον αέρα η εκπομπή. Όπως αναφέρθηκε επίσης, οι απόψεις εντός του ΣΚΑΪ ήταν διχασμένες, αλλά τελικά υπερίσχυσαν εκείνοι που ήθελαν να προβληθεί το «Fay's Time».

Δείτε το βίντεο