Νατάσα Ράγιου: «Η φέτα έχει πάει 18 ευρώ το κιλό, δεν με νοιάζει ο Νταλάρας»

Θεά!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Με τον δικό της τρόπο σχολίασε η Νατάσα Ράγιου τον ντόρο που ξέσπασε τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νέους τραγουδιστές και τους ρεπόρτερ. Η Μαίρη Αργυριάδου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη δημοσιογράφο για λογαριασμό του Breakfast@Star, με τον διάλογο μεταξύ τους να είναι απολαυστικός.

«Ο Νταλάρας είχε δίκιο, το εξέφρασε με τον χειρότερο τρόπο. Τελεία. Τι άλλο να πω δηλαδή ακριβώς; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση μανούρα. Εννοείται ότι αυτό που είπε το ξέρουμε και το βιώνουμε όλοι. Από την άλλη ο ακραίος τρόπος έκφρασης ήταν λάθος», τόνισε αρχικά η Νατάσα Ράγιου και συμπλήρωσε: «Αν ως δημοσιογράφος είμαι εγώ εντάξει με τη συνείδησή μου, τι με νοιάζει τι μου λέει ποιος; Το θέμα είναι ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, είτε από την πλευρά του Νταλάρα ή του οποιουδήποτε καλλιτέχνη, ή από του δημοσιογράφου που είναι σε πάνελ, παρουσιάζει εκπομπή ή γράφει σε εφημερίδα».

Δείτε επίσης: «Είναι γελοίο, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία...» - Όλα όσα είπε η Νατάσα Ράγιου για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Η Νατάσα Ράγιου για την Ελένη Βιτάλη και την... φέτα!

«Εννοείται ότι κάνουν λάθη και οι δημοσιογράφοι όπως όλοι και εννοείται πως δεν πρέπει κανείς να μιλάει με τέτοιον τρόπο και με τέτοιον τόνο σε κανέναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει ολόκληρη φιλοσοφία για το αυτονόητο, επαναλαμβάνω. Η φέτα έχει 18 ευρώ το κιλό! Αυτά είναι τα θέματα! Δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας», κατέληξε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη, που έκανε λόγο για «ξανθιές γλάστρες» στην τηλεόραση.

«Άντε καλέ που θα προσβληθώ από τα λόγια της κ. Βιτάλη, πλάκα μου κάνεις; Είμαι ξανθιά, τιμή μου και καμάρι μου, έχω και εκπομπή που λέγεται Real Blonde, για να το τονίσω ακόμα πιο πολύ. Το βλέπω αλλιώς, μην παρεξηγούμε τον καθένα, μην έχουμε το ζωνάρι λυμένο για καβγά. Ο καθένας έχει την αξία του και κρίνεται απ' τους άλλους, δεν χρειάζεται να τους κρίνουμε εμείς όλους», είπε χαρακτηριστικά, ενώ κατέληξε πως οι συμβουλές της Sunny Μπαλτζή θα μπορούσαν να γίνουν ένα καλύτερο εφαλτήριο για βελτίωση.

Δείτε το βίντεο: