Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε στις «Οικογενειακές Ιστορίες», σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

Απίστευτο, κι όμως αληθινό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε στις «Οικογενειακές Ιστορίες», σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

Περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή... Ενώ ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βρίσκεται σήμερα να ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές για την οικονομική κατάσταση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για στοιχηματισμό με μέρος των χρημάτων που δίνονταν ως δωρεές, εκείνος κατέκρινε έναν άνθρωπο εθισμένο στον τζόγο, μέσα από τον ρόλο του στις «Οικογενειακές Ιστορίες». Το T-Live έφερε στο φως ένα ντοκουμέντο από το παρελθόν, που με βάση τα σημερινά δημοσιεύματα αποκτά ξεχωριστή αξία.

Ήταν το μακρινό 2010, μία περίοδος που ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας έχει παραδεχτεί πως ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνον. Άνεργος τότε, είχε δοκιμάσει την τύχη του στην υποκριτική, με μία guest εμφάνιση στη σειρά του Alpha. Χωρίς μούσια, ένας... «Άλλος Άνθρωπος» κυριολεκτικά, εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως μηχανικός αυτοκινήτων, ενώ σε μία περίεργη σύμπτωση το εν λόγω επεισόδιο μιλούσε για τον εθισμό στον τζόγο, με τον πρωταγωνιστή να κερδίζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε τυχερά παιχνίδια, και να τα χάνει όλα στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Νέα αποκάλυψη από τον κουνιάδο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: «Τον βοήθησα τον άνθρωπο γιατί εκείνη την ώρα χανόταν»

Ο ρόλος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στις «Οικογενειακές Ιστορίες»

Για να ρεφάρει τη ζημιά αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της. Σε εκείνο το σημείο μπαίνει ως μηχανικός ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που επικρίνει τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο, στα πλαίσια του ρόλου που υποδυόταν. Την εν λόγω συμμετοχή του στη σειρά είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, λέγοντας πως δεν θα το ξανακάνει, ενώ από τα σχόλια φαινόταν οι φίλοι του είδαν με ιδιαίτερο χιούμορ το παρθενικό του βήμα στην υποκριτική…

Δες παρακάτω το βίντεο, όπως προβλήθηκε από το T-live: