Μυρτώ Πάρος: Μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο - Η αγανακτισμένη ανάρτηση της μητέρας της

Η φωτογραφία της κοπέλας από το κρεβάτι του δωματίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Maria Kotrotsou - Facebook
Maria Kotrotsou - Facebook

Η γνωστή Μυρτώ της Πάρου είναι το κορίτσι που δέχτηκε το 2012 δολοφονική επίθεση και βιασμό από Πακιστανό άντρα με τη μητέρα της να έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια την πολύ δύσκολη και δαπανηρή αποκατάσταση της κόρης της.

Το κορίτσι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και μάλιστα έχει 100% αναπηρία στα κάτω άκρα της. Όλες αυτές οι δυσκολίες όμως πεισμώνουν τη μητέρα της Μυρτούς, Μαρία Μακρότσου η οποία αποτελεί παράδειγμα δύναμης και αντοχής.

Την Τετάρτη 31/1 η γυναίκα έκανε μια αγανακτισμένη ανάρτηση στο Facebook, καθώς η κόρη της νοσηλεύεται για μια ακόμη φορά στον Ευαγγελισμό με την αντιμετώπιση, που δέχονται από τους θεράποντες ιατρούς να μην είναι η επιθυμητή.

Δείτε επίσης: ''Ο δολοφόνος του παιδιού μου ΕΞΩ;;;'' - Ξεσπά η μητέρα της Μυρτούς της Πάρου στο άκουσμα ότι ο βιαστής της ζήτησε αποφυλάκιση

Η ανάρτηση της μητέρας της Μυρτούς από την Πάρο

«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..
Οχι απο νοσταλγια ….
Απο ανάγκη και μονο…
Νοσοκομειο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ απο 29 Ιανουαριου 2024…. μεχρι…….???
Μην ρωτήσετε παρακαλω πολυ πως και γιατι?
Για κατι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοςοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορει. Όποτε μένουν τα δημοσια η αναμονή , η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….
Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κανεις……
Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.
Απάντηση: την ψηλάφισα ,
Δηλαδη?
Την πίεσα και το καταλαβα.
Ειναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικο λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφιας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)
Αλλα μεχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ενα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με αλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν.
Ισως πρέπει να γραφει στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..
Θα ρωτήσω πλεον ειδημονες, και θα επανέλθω ισως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι ειναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως.
Και μετα πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατι αντέχεις…..
Μεχρι να σπάσεις και γαια πυρι μειχθητω.
και να ηταν μονο σε μένα……», έγραψε η Μαρία Μακρότσου.

Η ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλια της κόρης της

«Χρόνια πολλά Μυρτώ μου! Χρόνια πολλά στον δικό μου άγγελο επί της γης! Χρόνια πολλά γενναίο και δυνατό μου πλάσμα. Να είσαι πάντα γελαστή και αγαπητή από όλο τον κόσμο, και αν σου στέρησαν τις χαρές της ζωής εσύ ξέρεις και βρίσκεις άλλες μικρότερες που σε πολλούς παίρνουν απαρατήρητες.
Θα ήθελα να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια χαρούμενη με αυτήν την αθώα και καθαρή ψυχή σου που αγαπάει όλο τον κόσμο!

Θα δοξάζω πάντα τον Θεό που σε άφησε να ζήσεις δίπλα μου, να σε αγκαλιάζω και να νοιώθω την ζεστασιά από το κορμί σου, να σε φιλάω και να γεύομαι τα φιλιά σου, να σε κοιτάω όμορφη μου και να μου δίνεις λίγη από την δύναμη σου, που πήρε κάθε δάκρυ σου και το έχει κάνει χαμόγελο. Μόνο έτσι εξηγώ ότι δεν έχεις κλάψει ποτέ από τότε, παρά μόνο τις στιγμές που παθαίνεις επιληπτικές κρίσεις! Θα ελπίζω και θα περιμένω πάντα σε ένα ακόμη θαύμα, της επιστήμης που μπορεί να σε κάνει καλύτερα, όσο και αν αυτό αργεί! Ξέρω πως κάπου κάποτε θα γίνει πραγματικότητα!

Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι εδώ για το υπόλοιπο της ζωής σου γιατί παρακαλώ τον Θεό να ζήσεις περισσότερα χρόνια, αλλά μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα σε αγαπώ, θα σε λατρεύω και θα στέκομαι άγρυπνος φρουρός στο πλάι σου για το υπόλοιπο της δίκης μου ζωής, και ίσως ακόμη πιο πολύ», είχε γράψει στις 17/7/23 η Μαρία Μακρότσου

Χρονια πολλα Μυρτω μου! Χρονια πολλά στον δικό μου άγγελο επι της γης! Χρονια πολλά γενναίο και δυνατό μου πλάσμα Να...

Posted by Maria Kotrotsou on Sunday, July 16, 2023