Βίκυ Καγιά: «Είπε έτσι όντως;» - Η αντίδρασή της μόλις έμαθε για τις δηλώσεις του Χαρισόπουλου για το κακό που έκανε η αποχώρησή της από το Shopping Star

Πότε θα επιστρέψει τηλεοπτικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Είπε έτσι όντως;» - Η αντίδρασή της μόλις έμαθε για τις δηλώσεις του Χαρισόπουλου για το κακό που έκανε η αποχώρησή της από το Shopping Star

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Βίκυ Καγιά σε νυχτερινή εκδήλωση, και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Απάντησε για την τηλεοπτική της απουσία και την πιθανή επιστροφή της, ενώ μίλησε και για τα σχόλια που έκανε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, η φωνή του Shopping Star για εκείνη, επισημαίνοντας πως η αποχώρησή της έκανε κακό στην εκπομπή (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Η ίδια, λοιπόν, παραξενεύτηκε αρχικά που το άκουσε, ενώ αναρωτήθηκε εάν όντως ισχύουν αυτά που της μετέφερε η δημοσιογράφος, και μόλις το επιβεβαίωσε εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα καλά του λόγια, τονίζοντας όμως, πως ο κύκλος αυτός έχει πλέον κλείσει οριστικά.

Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Χαρισόπουλου από το Shopping Star

«Απολαμβάνω την ηρεμία μου. Έχω πολύ καιρό να βγω. Τα άφησα στο φυσικό μου τα μαλλιά μου. Μια χαρά είμαι, μου αρέσει που είμαι τηλεθεάτρια πλέον», είπε αρχικά.

Για τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, επισήμανε: «Είπε έτσι όντως; Τον ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι πολύ γλυκό, αλλά χαίρομαι που είπε καλά λόγια και για την συνεργάτιδά του. Έκλεισαν αυτοί οι κύκλοι GNTM, Shopping Star, με σεβασμό και καλά συναισθήματα. Θέλω αυτό που κάνω τώρα, τα παιδιά μου τους φίλους μου, αυτά», εξηγώντας πως δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στο "γυαλί".

Οι λόγοι που έμεινε εκτός

«Δεν ξέρω αν ήταν γενναία, ήταν όμως απαραίτητη. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά, είχα περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το "burn out" που λένε διαπίστωσα ότι υπάρχει. Εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή. Θα μου πεις και παλιά δεν δούλευες έτσι; Φυσικά, αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια, οπότε υπήρχαν στιγμές χαλάρωσης», αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και στο περιοδικό ΟΚ.

«Το Shopping Star ήταν από τα αγαπημένα πράγματα που έχω κάνει. Το λάτρευα, δεν έχω περάσει πιο ωραία στη ζωή μου, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία 7 χρόνων», είπε για το show μόδας που φέτος για πρώτη χρονιά παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Της έχουν γίνει προτάσεις; «Έχουν γίνει πολύ κομψές και γενναιόδωρες προσεγγίσεις και αυτό με τιμά πάρα πολύ. Δεν έχω κάτι στο πλάνο μου μέχρι το καλοκαίρι, δεν βιάζομαι. Δεν έχω κάτι να προτείνω αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην επιστρέψω ούτε του χρόνου. Αν επέστρεφα τηλεοπτικά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο», είπε.