Δικηγόρος Κιουρτσάκη - Λώση για Δημητρίου: «Συγγνώμη ζητά όποιος έκανε τις πιο προσβλητικές δηλώσεις και αυτοί δεν ήταν οι εντολείς μου»

Η απάντηση στα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου μίλησε σήμερα 1/2 ζωντανά στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, κάνοντας αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση απέναντι της. Τα όσα είπε για τα περιστατικά που σημειώθηκαν στην Αμερική, σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως μέχρι και η μάνατζερ της τραγουδίστριας δέχτηκε λεκτική επίθεση, ενώ άνθρωποι που ήταν παρόντες σε συμβάντα επενέβεναν για να σταματήσουν αυτές οι απαγορευτικές συμπεριφορές - δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της.

Η νέα τοποθέτηση της δικηγόρου Κιουρτσάκη - Λώση για την Δημητρίου

Στο Happy Day επίσης, πρόβαλλαν τη νέα τοποθέτηση της δικηγόρου της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση σχετικά με τον όλο χαμό που έχει δημιουργηθεί.

«Έχω μιλήσει με τους εντολείς μου, δεν πίστευαν ότι θα γίνει αυτή η αντιμετώπιση. Είναι στεναχωρημένοι για το πως θα προχωρήσει αυτό το ζήτημα. Θα προχωρήσουμε σε επίσημη ανακοίνωση», είπε αρχικά.

«Δεν γνωρίζω ότι έκανε ανάρτηση πως θα λείψει για λίγο καιρό», ανέφερε για την ανάρτηση της Όλγας που δημιούργησε ερωτηματικά - δείτε εδώ την ανάρτηση.

«Συγγνώμη ζητά όποιος έκανε τις πιο προσβλητικές δηλώσεις και αυτοί δεν ήταν οι εντολείς μου. Δεν τους βαρύνει κάποια πράξη. Το θέμα αυτό δεν βγήκε προς τα έξω από τους εντολείς μου, ούτε από άνθρωπο του κύκλου τους. Δεν είχαν μιλήσει σε κανέναν για αυτό», είπε επίσης.

Αυτή είναι η συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου που τα ξεκίνησε όλα

Η Άντζελα Δημητρίου άνοιξε όλα της τα χαρτιά και εξομολογήθηκε πως εκείνη τα πλήρωνε όλα, αφού το ζευγάρι δεν έπιανε δουλειά και πως άλλοι προσπαθούσαν να κάνουν κουμάντο στη ζωή και την καριέρα της. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα της πως στη ζωή δεν είναι όλα το χρήμα.

Μετά από την εξομολόγηση πως στη ζωή της έχει πάρει πολλά μαθήματα αλλά το τελευταίο είναι το πιο μεγάλο και το τελευταίο (για τον τσακωμό με την κόρη της), στην απάντηση αν ο γονιός είναι αυτός που πρέπει να υποχωρεί πρώτος απάντησε:

«Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει "εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα". Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα».

Δείτε επίσης τις δηλώσεις του κουμπάρου της Όλγας: «Τα παιδιά είναι στενοχωρημένα! Θα συμβούλευα την Άντζελα να...»

Άντζελα Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη Φώτης Λώσης

«Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη», είπε στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό OK για το αν αντιδρούσε στα όσα γινόντουσαν.

Μάλιστα, στην συνέντευξη της αποκάλυψε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη στην Αμερική και ήταν η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι.

«Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει "Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο "πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω". Και της λένε "11 δολάρια". Λέω στον Φώτη "το νερό δεν είχε όσο είπες". Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα "μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"», εξομολογήθηκε.

Όταν την ρώτησε ο δημοσιογράφος ότι είναι λογικό η κόρη της να υπερασπιστεί τον άντρα της, ανέφερε πως δεν είναι λογικό όταν το κάνει εις βάρος της. Όσον αφορά την εγγονή της, εξομολογήθηκε πως έχει κάνει πάρα πολλά για αυτή, ακόμα και πριν έρθει στον κόσμο.