Ελεονώρα Μελέτη: «Ειλικρινά σοκαρίστηκα! Την είδα στο σχολείο των παιδιών της...» - Η αποκάλυψη για την εικόνα της Ελένης Μενεγάκη μετά το ατύχημα στο μάτι

«Είναι προσωπικά δεδομένα, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Ειλικρινά σοκαρίστηκα! Την είδα στο σχολείο των παιδιών της...» - Η αποκάλυψη για την εικόνα της Ελένης Μενεγάκη μετά το ατύχημα στο μάτι

Η Ελένη Μενεγάκη την Τρίτη 30/1 δεν εμφανίστηκε στον αέρα του MEGA με την εκπομπή της Ελένη, κι αυτό γιατί λίγο πριν ανοίξουν τα φώτα και οι κάμερες, έπαθε ένα μικρό ατύχημα και χτύπησε στο μάτι της (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Την Τετάρτη 31/1 βγήκε κανονικά στον αέρα και με αφορμή την εμφάνισή της (δείτε την εδώ) η Ελεονώρα Μελέτη, που την συνάντησε στο σχολείο των παιδιών της, αναφέρθηκε στο ατύχημά της, δηλώνοντας σοκαρισμένη με την εικόνα της.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη

«Συνάντησα την Ελένη λίγο μετά από το ατύχημα. Στο σχολείο των παιδιών που είχαμε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων. Το είδα με τα μάτια μου αυτό που έπαθε η Ελένη, δε θα πω περισσότερα γιατί είναι προσωπικά δεδομένα, αλλά ειλικρινά σοκαρίστηκα. Ήταν πολύ spooky αυτό που έπαθε. Βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι τώρα...», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της και οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το ατυχές συμβάν

«Όλα καλά!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την περιπέτειά της.

«Όλα καλά είναι. Είχε ένα ατύχημα πριν την εκπομπή. Τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεώ», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα του Happy Day για την Ελένη Μενεγάκη.