Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Έχω επικοινωνήσει μαζί της...» - Η νέα απάντηση για την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ

«Από σεβασμό και αγάπη στην Φαίη δεν θα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Έχω επικοινωνήσει μαζί της...» - Η νέα απάντηση για την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο ίδιος, αλλά και όλη η ομάδα του Fay's Time και του ΣΚΑΙ για το γεγονός πως η εκπομπή βγήκε στον αέρα, παρά την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά, λόγω της κηδείας του πατέρα της.

Ο δημοσιογράφος, συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα, ενώ δήλωσε πως επικοινώνησε μαζί της και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά με την οικογένειά της, η οποία βρίσκεται στο Κιλκίς, στο πατρικό της.

Η νέα δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά

«Έχω περάσει και καλύτερα, αλλά καλά. Από σεβασμό και αγάπη στην Φαίη δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες για αυτό το θέμα, όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να νιώσουμε κοντά σε έναν άνθρωπο δικό μας, ο οποίος είχε μία τεράστια απώλεια. Έχω επικοινωνήσει μαζί της όσο πρέπει...», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θέλω να την απασχολώ με πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι αυτά που νιώθει και η οικογένειά της, όλα τα άλλα είναι τόσο λίγα. Τι κάνουμε στην εκπομπή, τι δεν κάνουμε, ποιος έκατσε, πού έκατσε, πότε θα έρθει… Σεβαστή η γνώμη του οποιουδήποτε. Πάνω από όλα το συναίσθημα της Φαίης αυτή τη στιγμή, οπότε δεν θα καθίσω να σχολιάσω γνώμες. Είναι πολύ μικρό να ασχολούμαστε τώρα πώς φάνηκε στους άλλους αν υπήρχε μια κενή καρέκλα».

Η δημοσιογράφος επέμεινε, ρωτώντας τον για σχόλια συγκεκριμένων προσώπων, αλλά κράτησε την αρχική του στάση και δεν σχολίασε τίποτε άλλο.

Δείτε εδώ ωστόσο: Όλη η αλήθεια για την "άδεια καρέκλα" της Φαίης Σκορδά - Γιατί έπαιξε το Fay's time ενώ εκείνη έκλαιγε για τον μπαμπά της

Ράκος ψυχολογικά στην κηδεία του πατέρα της η παρουσιάστρια με τον Λιάγκα και τα παιδιά τους στον πλευρό της

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον ανείπωτο πόνο της Φαίης Σκορδά, στο τελευταίο “αντίο” για τον πατέρα της Δημήτρη που “έφυγε” ξαφνικά τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1 από ανακοπή στον ύπνο του. Απαρηγόρητη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ στο Κοκκινοχώρι του Κιλκίς αποχαιρέτησε με λυγμούς την Τρίτη 30/1 στις 3 το μεσημέρι, το πολύτιμο και ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, το “αποκούμπι” της όπως έλεγε τον μπαμπά της...

Απαρηγόρητη, όμως, λέγεται ότι ήταν επίσης και η τοπική κοινωνία, διπλανοί άνθρωποι της οικογένειας, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό του συμπολίτη τους, καθώς ο Δημήτρης Σκορδάς ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό εκεί.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα της

Τραγικές φιγούρες η Φαίη με την μητέρα της Εύα. Δίπλα της τα παιδιά της Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας που είχαν μεγάλη αδυναμία στον αγαπημένο τους παππού, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή την πρώην σύζυγό του από τα μάτια του. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, ήταν ο πρώτος δικός της άνθρωπος που ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με το τηλεφώνημά της για τον ξαφνικό χαμό του πρώην πεθερού του, που του είχε και εκείνος μεγάλη αδυναμία. Επίσης ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τρίτης και χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε ελάχιστα λεπτά για την έναρξη της εκπομπής του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όσα είπε) και μετά έφυγε μαζί με τα παιδιά του αεροπορικώς προκειμένου να είναι στο πλευρό της Φαίης και στης μητέρας της. Στεφάνι στην κηδεία έστειλε στην Φαίη Σκορδά και η διοίκηση του ΑΝΤ1.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά

Στο ίδιο πένθιμο κλίμα και μετά την κηδεία, η Εύα και η Φαίη Σκορδά παρέθεσαν τραπέζι για στενούς συγγενείς και φίλους. Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή μόνη της την Φαίη Σκορδά, αναχώρησε αργά το βράδυ αεροπορικώς για να βρίσκεται σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει για λίγες μέρες στο Κιλκίς μαζί με την μαμά της, ώστε να ρυθμίσουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να κάνουν τα τριήμερα και θα είναι εκτός απροόπτου στο τιμόνι παρουσίασης της εκπομπής της “Fay' s time” την Δευτέρα το πρωί στις 5/2.