Χάρης Δούκας: Παντρεύεται την 28χρονη σύντροφό του - «Επειδή το θέλει το κορίτσι...»

Όλες οι λεπτομέρειες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χάρης Δούκας: Παντρεύεται την 28χρονη σύντροφό του - «Επειδή το θέλει το κορίτσι...»

Ο Χάρης Δούκας, ο νέος Δήμαρχος Αθηνών, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Μεγάλη Εικόνα και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ρωτήθηκε, ωστόσο, και για τον δικό του γάμο, με την 28χρονη σύντροφό του. Ο ίδιος είχε αναφέρει πριν από κάποιο διάστημα πως είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα με την καλή του, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες, τις οποίες ανέφερε για πρώτη φορά στο παρακάτω απόσπασμα.

Η αποκάλυψη του Χάρη Δούκα για τον γάμο του με την 28χρονη σύντροφό του

«Θα γίνει ο γάμος όταν καλοκαιριάσει, γιατί τώρα τον χειμώνα δεν.. Θέλουμε να έχει καλύτερο καιρό. Ο σχεδιασμός αυτός είναι. Ο γάμος θα είναι θρησκευτικός, γιατί το θέλει το κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο γοητευτικός νέος δήμαρχος της Αθήνας - Η ηλικία, η καταγωγή και το έργο του

Αυτή είναι η καλή του

Σύµφωνα µε πληροφορίες της εφημερίδας Secret και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο Χάρης Δούκας και η η αγαπημένη του µένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ από τα media, ωστόσο η Γεωργία Πολυτάνου βρίσκεται πάντα αθόρυβα στο πλευρό του.

Η Γεωργία, είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα. Γεννήθηκε στις το 1995 στο Μαρούσι Αττικής και εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών ενώ το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Αυτή είναι η αρραβωνιαστικιά του Χάρη Δούκα