Γιώργος Λιάγκας: «Είχα και κάποιες ενδείξεις που δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω» - Κόλαφος για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα λέει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Είχα και κάποιες ενδείξεις που δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω» - Κόλαφος για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον "Άλλο Άνθρωπο" για τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που αντιμετωπίζει ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας (δείτε εδώ το βίντεο που παίρνει χρήματα από βάζο με δωρεές), θέλησε να προχωρήσει σε μερικές αποκαλύψεις μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 1/2.

Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, ανέφερε πως υπήρχαν αρνητικές ενδείξεις για την οργάνωση και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν επιθυμούσε να βοηθήσει και εκείνος, παρά τις προτάσεις που του είχαν γίνει όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, δήλωσε πως γνωρίζει πολλά παραπάνω από όσα λέει.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Δεν θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα. Θα μου πείτε "για ποιο λόγο;". Έχω και εγώ τους δικούς μου τρόπους να βρίσκω τις δικλίδες ασφαλείας και να μην πέφτω από τα σύννεφα. Επειδή όλους τους ανθρώπους που έχουμε μια αναγνωσιμότητα όλες αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μας χρησιμοποιούν και τις χρησιμοποιούμε, γιατί πολλές είναι και το φύλλο συκής της αμαρτίας μας, αν υπάρχει αμαρτία.

Εγώ λοιπόν, είχα προτάσεις από άλλους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει, να πάω στον "Άλλο Άνθρωπο", να βοηθήσω και να μαγειρέψω, για κάποιον λόγο, διαισθητικά, αρνήθηκα να πάω να βοηθήσω. Βέβαια πήγα στην "Κιβωτό του κόσμου" και παρουσίασα μια από τις βασικότερες εκδηλώσεις τους και δεν το μετανιώνω. Εδώ όμως, κάτι μέσα μου με έτρωγε. Είχα και κάποιες ενδείξεις που δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω. Κάποια από αυτά που έρχονται στη δημοσιότητα είναι ανατριχιαστικά!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η στιγμή που στοιχηματίζει σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια

Όσο λοιπόν γίνονται έρευνες σχετικές με την υπόθεση, τη Δευτέρα 29/1 μέσα από το Live News βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον Πολυχρονόπουλο να παίζει τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα play opap. Το ερώτημα καίριας σημασίας, που δημιουργεί αντιδράσεις αφορά στο αν τα χρήματα, που παίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ήταν δικά του ή όχι.