Ο Χρήστος Μενιδιάτης αφήνει αιχμές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Kαλό θα ήταν να μην...»

«Αισθανόμαστε όλοι τουλάχιστον δέος για τον Γιώργο Νταλάρα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Χρήστος Μενιδιάτης αφήνει αιχμές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Kαλό θα ήταν να μην...»

Με αφορμή τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Χρήστος Μενιδιάτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και στην ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον αείμνηστο πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη, τη σύζυγό του Νάνσυ Μπίσια, αλλά και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπου παίρνει το μέρος του πρώτου.

«Δεν με θύμωνε που ο πατέρας μου ήταν γνωστός, αντιθέτως μου άρεσε που τον αγαπούσε ο κόσμος. Παρότι δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο, έχω κρατήσει κάποια ιδιαίτερα σακάκια του και τα έφερα λίγο στα μέτρα μου», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Μενιδιάτης για τον πατέρα του.

Και συνέχισε αναφερόμενος στη γνωριμία με την σύζυγό του: «Τη σύζυγό μου τη γνώρισα τον Αύγουστο του 2000, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Γνωριστήκαμε τελείως τυχαία, σε μια βραδιά που δεν ήθελα κιόλας να βγω απ' το σπίτι, βαριόμουν. Έτυχε, ήρθε να καθίσει δίπλα μου με μία φίλη της, πιάσαμε την κουβέντα κι έτσι ξεκίνησε η γνωριμία».

Δείτε επίσης: «Γλυκομίλητος, ε; Να μη μας επισκεφτεί ποτέ» - Η απάντηση του Μενιδιάτη στον Γεννατά μετά τις δηλώσεις του για τα μπουζούκια

Η αναφορά του Χρήστου Μενιδιάτη στα 24 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του

Όπως παραδέχτηκε δεν «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή και ας έχουν κλείσει πλέον 24 χρόνια γάμου: «Στην αρχή δεν υπήρχε ανταπόκριση από μέρους της, έτρωγα συνεχείς χυλόπιτες. Όσο τη γνώριζα είχε στοιχεία που γούσταρα, μου άρεσε η συμπεριφορά της, είχε μία ήρεμη δύναμη, παραμένει άνθρωπος ουσιαστικός. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί και σε εκείνη τη χρονική συγκυρία έλεγα πως πρέπει να γίνει κάτι, αλλιώς υπήρχε κίνδυνος να χαθεί. Πίστεψα στην επιλογή μου και μέχρι στιγμής έχω δικαιωθεί».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο στον χώρο του τραγουδιού να κρίνει τα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα, αισθανόμαστε όλοι τουλάχιστον δέος. Για τον κύριο Νταλάρα η μουσική είναι κάτι ιερό. Πιστεύω ότι αν είχε απέναντί του νέα παιδιά, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που παραδέχθηκε ότι είναι μία πολύ καλή φωνή, θα του έλεγε: “Αγόρι μου, έχεις φτάσει εδώ που έχεις φτάσει, πας πολύ καλά, έχεις κατακτήσει τα όνειρά σου, καλό θα ήταν να μη φθείρεσαι δεξιά κι αριστερά και να επικεντρωθείς μόνο σε αυτό που κάνεις πολύ καλά”».