Super Κική για το βίντεο του Κοψιάλη: «Αντί να ασχολούμαστε με το κύκλωμα παιδεραστίας ενδιαφερόμαστε αν ο αστυνομικός είναι TikToker»

Πήρε το μέρος του YouTuber

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Έντονες αντιδράσεις στους κύκλους της Ελληνικής Αστυνομίας έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, και παρουσιάζει έναν αστυνομικό να συλλαμβάνει έναν 43χρονο άνδρα, με την κατηγορία πως είχε κλείσει ραντεβού με 13χρονη. Ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε συνεργασία με τον πατέρα της ανήλικης, και τον εν λόγω αστυνομικό είχαν στήσει μαζί αυτήν την ενέδρα, χωρίς έγκριση από τα ανώτατα κλιμάκια ωστόσο, με τη ΓΑΔΑ να ζητάει εξηγήσεις και να διατάζει Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου η Super Κική, φίλη του Αλέξανδρου Κοψιάλη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο, παίρνοντας το μέρος του. Παράλληλα εξέφρασε την άποψή της ότι η δουλειά της αστυνομίας θα ήταν να συνεχίσει τις έρευνες στο κύκλωμα παιδεραστίας που ενδέχεται να κρύβεται πίσω από αυτήν την υπόθεση, παρά να κάνει ΕΔΕ για τον αστυνομικό.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Δεν έκανα τον καουμπόι, ο μόνος λόγος που ανέβηκε είναι να...» - Έδωσε εξηγήσεις για την επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου

Όσα δήλωσε η Super Κική για το βίντεο του Κοψιάλη

«Ο Αλέξανδρος προσπάθησε πάρα πολύ να συνεργαστεί με την Αστυνομία, αλλά εκείνοι τον πήγαιναν από αύριο σε αύριο, δεν ήθελαν και πολύ να ασχοληθούν, παρόλα αυτά κάποιοι ασχολήθηκαν, οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε εμείς με το αν η Αστυνομία συμφωνεί. Ακόμα και αν ο Αλέξανδρος το έκανε αυτό για τη φήμη, δεν παύει να έχει κάνει κάτι πολύ θετικό», είπε αρχικά η Super Κική.

Και συνέχισε: «Εγώ θα έλεγα καλύτερα να ψάξουν λίγο παραπάνω την υπόθεση, γιατί μπορεί αυτός να το έκανε σε άλλα κοριτσάκια, μπορεί να το έχει προσπαθήσει, μπορεί να είναι και άλλοι, να είναι κύκλωμα από πίσω και άλλα πολλά. Και ασχολούμαστε τώρα με τον αστυνομικό, άμα είναι Tik Toker και άμα ο Κοψιάλης έκανε καλά. Όλα αυτά τα θεωρώ γελοία. Δεν νομίζω ότι έκανε κάτι λάθος ο Αλέξανδρος, κι εγώ κάτι αντίστοιχο θα έκανα στη θέση του».