Καβγάς ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Αντρέα Μικρούτσικο για τα... μάτια του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Οι ατάκες-ξυράφια που αντάλλαξαν οι παρουσιαστές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Καβγάς ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Αντρέα Μικρούτσικο για τα... μάτια του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Αντρέα Μικρούτσικο με αφορμή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αφότου προβλήθηκε βίντεο με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με επίκεντρο την απουσία της Φαίης Σκορδά από το Fay's Time, λόγω της απώλειας του πατέρα της, η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα εξαπέλυσε μία πρωτοφανή επίθεση στον δημοσιογράφο που ζήτησε να μην υπάρχουν έριδες και διχόνοιες.

«Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες. Δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση, ο συγκεκριμένος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης που ενοχλήθηκα τόσο με αυτό που συνέβη στην Φαίη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που αναφέρεται με χυδαία λόγια στους άλλους, και για εμένα ειδικά έχει μιλήσει για τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε αποθεωτικά μηνύματα. Δεν θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα, είναι λίγος. Αξίζει στη Φαίη κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της».

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Όλη η αλήθεια για την "άδεια καρέκλα" της Φαίης Σκορδά - Γιατί έπαιξε το Fay's time ενώ εκείνη έκλαιγε για τον μπαμπά της

Η αντίδραση του Αντρέα Μικρούτσικου στα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου

Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο Αντρέας Μικρούτσικος που τόνισε στην παρουσιάστρια ότι μόλις... μίλησε για εκείνον. «Γι' αυτό το άτομο μίλησες! Λες ότι δεν θες να μιλάς και τον χαρακτήρισες με μια σειρά από πράγματα. Δεν τον στηρίζω! Απλά την ώρα που βγάζεις ολόκληρο λογύδριο, λες “δεν θέλω να μιλάω”. Εγώ δεν διαφωνώ να μιλάς, αλλά να μιλάς και να λες δεν μιλάω αυτό σου υπογράμμισα, είναι μία λεκτική αντίφαση», είπε μεταξύ άλλων φανερά εκνευρισμένος.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη με αυτήν την αντίδραση, λέγοντας με τη σειρά της: «Στήριξέ τον! Δεν έχω πρόβλημα. Την ενόχληση μου θα την δείχνω, και τη δυσαρέσκειά μου για κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα, μην μου επιτίθεσαι. Ωραία, δεν θα ξαναπώ δεν μιλάω. Θα πω “ήθελα να δείξω την ενόχλησή μου”. Την άποψή μου για άτομα που με έχουν χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και χυδαία, θα τη λέω... Ο τρόπος που χειρίστηκε όλο αυτό δεν τιμάει τη Φαίη».

Δείτε το βίντεο: