Φαίη Σκορδά: Κλεισμένη στο σπίτι της στην Αθήνα

Πότε επιστρέφει στην εκπομπή

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Κλεισμένη στο σπίτι της στην Αθήνα

Δύσκολες στιγμές είναι αυτές που περνάει η Φαίη Σκορδά, μετά την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου της πατέρα Δημήτρη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, αφού έκανε και τα τριήμερα στο Κιλκίς επέστρεψε ήδη από εχτές το πρωί της Τετάρτης 31/1 στην Αθήνα για να είναι μαζί με τα παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα.

Κλεισμένη μέσα στο σπίτι της στα Βόρεια Προάστια, η Φαίη βιώνει το πένθος της σιωπηρά, έχοντας την πόρτα της ανοιχτή και κοντά της μόνο λίγους και καλούς φίλους που αγαπάει και που την επισκέπτονται για να της δώσουν και αυτοί με την σειρά τους λόγια παρηγοριάς και συμπόνιας που έχει τόσο ανάγκη.

Όσον αφορά την επιστροφή της στο κανάλι και ενώ από τον Όμιλο ΣΚΑΪ έχει το δικαίωμα να επιστρέψει όποτε εκείνη νιώσει καλύτερα, (δες εδώ την δήλωση της Άλκηστης Μαραγκουδάκη στο youweekly.gr) οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η Φαίη Σκορδά έχει στο μυαλό της και εξετάζει το ενδεχόμενο πιθανόν να γυρίσει ακόμα και αύριο Παρασκευή 2/2 προκειμένου να ξεφύγει λίγο και να μην γυρνάνε οι σκέψεις της διαρκώς στην τραγική απώλεια του αγαπημένου της μπαμπά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Τα συλλυπητήριά μου και για τον πεθερό σας» - Η αμήχανη αντίδραση στην αναφορά καλεσμένης του στον πατέρα της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή

Η παρουσιάστρια του Fay's time δεν έχει ακόμα μιλήσει και δεν έχει εκφράσει την δική της άποψη για τον ντόρο που ξέσπασε μετά την απόφαση του ΣΚΑΪ να μεταδίδει τις εκπομπές παρά την απουσία της, μπορεί και να μην το κάνει ποτέ, αφού όλοι ξέρουμε ότι δεν της αρέσει να ρίχνει λάδι στην φωτιά. Εξάλλου αυτή δεν είναι την δεδομένη στιγμή η προτεραιότητά της, καθώς προέχει το πένθος της και το πως θα διαχειριστεί με ηρεμία τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Επανερχόμαστε όμως παρακολουθώντας τις εξελίξεις από κοντά και εάν τυχόν υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση για την επιστροφή της παρουσιάστριας στην εκπομπή της Fay's time θα την μάθετε πρώτοι.