Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγόρασαν τελικά κτήμα στην Κρήτη; Τι δηλώνει ο στενός τους φίλος Μανώλης Κονταρός

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγόρασαν τελικά κτήμα στην Κρήτη; Τι δηλώνει ο στενός τους φίλος Μανώλης Κονταρός

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μίλησε ο Μανώλης Κονταρός. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το κτήμα που ακούστηκε πως αγόρασαν από κοινού η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη, καθώς και για ζητήματα της επικαιρότητας, όπως οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά ο Μανώλης Κονταρός αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του στο Cabana Live Stage, μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή. «Πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ όμορφη συνεργασία, γιατί είναι η βάση της καλή. Όλοι είναι φανταστικοί άνθρωποι πάνω απ' όλα, σε συνδυασμό με την όμορφη παρέα που έχουμε κάνει», είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Θα φροντίσουμε ο κόσμος να περνάει όμορφα, έχουμε ανάγκη να ξεδίνουμε πότε-πότε, θα προσπαθήσουμε να γίνουμε γιατρός στην πληγή του καθενός που έρχεται εδώ».

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Με θέα βουνό και θάλασσα! Βίντεο από το οικόπεδο που αγόρασαν στην Κρήτη

Τι δήλωσε ο Μανώλης Κονταρός για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Όπως ανέφερε, στην πρεμιέρα θα είναι η γυναίκα και τα παιδιά του. H Δέσποινα Βανδή θα τραγουδάει εκείνη την ημέρα, αλλά ο Μανώλης Κονταρός εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έρθουν κι άλλοι φίλοι του. «Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όποιον με τιμήσει εκείνη την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ερωτήθηκε για την αγορά κτήματος στην Κρήτη από τον Βασίλη Μπισμπίκη και την τραγουδίστρια, όπου μάλιστα ακουγόταν ότι μεσολάβησε ο Μανώλης Κονταρός. Εκείνος πάντως απάντησε: «Το διάβασα κι εγώ στα σάιτ. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό. Αν ισχύει, είναι όμορφο».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα, λέγοντας: «Εγώ από μικρό παιδί ακούω και θαυμάζω τον Γιώργο Νταλάρα. Τον σέβομαι τόσο πολύ που δεν με προκαλεί ούτε να σχολιάσω», ενώ όσον αφορά το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε: «Θα σεβαστώ οποιαδήποτε πολιτική απόφαση παρθεί».

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι πριν από περίπου 9 μήνες, ο Μανώλης Κονταρός είχε σχολιάσει τις φήμες γάμου που είχαν κυκλοφορήσει για το ζευγάρι, ενώ αποκάλυπτε πως είχαν κάνει συζητήσεις με τον ηθοποιό και φίλο του, σε ανύποπτο χρόνο, για να αγοράσει εκείνος οικόπεδο στην Κρήτη. Όπως δήλωνε, θα ήταν χαρά του να γίνουν γείτονες.

Το κτήμα που φαίνεται να αγόρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή δεν είναι στην ίδια περιοχή που ανέφερε στο «Πρωινό» τότε, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα ήταν παράλογη μία τέτοια αγορά, καθώς φαίνεται πως ήταν μία μεγάλη επιθυμία του ηθοποιού και της συντρόφου του εδώ και καιρό.