Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γερμανού και το ξέσπασμα Νταλάρα: «Όταν λες, ότι εγώ δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση να το κάνεις και στην πράξη!»

Το ξεκαθάρισμα για τις σχέσεις της με την Ναταλία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 1/2 με την παρουσιάστρια του Happy Day να μιλάει για όλους και για όλα - μεταξύ άλλων και το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα.

Ο τραγουδιστής απάντησε αιχμηρά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κάνοντας του το γνωστό ''πέσιμο''. Στη συνέχεια, η κοινή γνώμη διχάστηκε καθώς άλλοι τάχθηκαν υπέρ του Νταλάρα και άλλοι κατέκριναν τη στάση του.

Η Ναταλία Γερμανού ανήκει στη μερίδα εκείνων που τον υποστήριξαν. Πολλοί παρουσιαστές λοιπόν θεώρησαν υποκριτική τη στάση της παρουσιάστριας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει το σχετικό θέμα στο Fay's Time.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το σχόλιο της Γερμανού για τον Νταλάρα

«Με τη Ναταλία έχουμε άψογη σχέση. Το σχόλιο μου ήταν ένα γενικότερο σχόλιο. Η Ναταλία είναι πολύ έμπειρη, είναι πολύ καλή συνάδελφος και όπως και η Ναταλία αυτό που νιώθει και σκέφτεται, ασχέτως του ότι είμαστε ομοκάναλες το λέει και εγώ κάνω το ίδιο.

Απλά θεώρησα, ότι όταν κάνεις μια εκπομπή και στέλνεις ένα συνεργείο σου κάπου και το συνεργείο σου δεχτεί μια λεκτική προσβολή ή κάποιος το υποτιμήσει, οφείλεις να το υποστηρίξεις ή όταν λες ότι εγώ δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση να το κάνεις και στην πράξη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι δηλώσεις του Νταλάρα που προκάλεσαν αίσθηση

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας αυτά που μάθατε; Εσείς; Μπράβο ρε παιδιά επιτέλους. Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη ευχαρίστως, τα υπόλοιπα...

Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις... Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω εγώ με τον δικό μου τρόπο, αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Είναι λίγο ντροπή σας εσάς. Τα κανάλια που δουλεύετε σας εκμεταλλεύονται. Η χώρα δε θα πάει έτσι μπροστά.

Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δε το κάνουν αυτό. Στη βράση δε κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου, θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μη το κάνεις.

Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνετε οτιδήποτε όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών.

Δεν προσβάλλω κανέναν, λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε. Εγώ είμαι αυτό, που είμαι!

Αυτό που κάνετε είναι μια γελοιότητα. Νομίζω ότι μέσα σας το καταλαβαίνετε. Θα θέλατε να είστε αλλού με άλλες συνθήκες δουλειάς, που να μην σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα και να βγαίνετε έξω να κυνηγάτε του επώνυμους για να βγάλετε το μεροκάματο», είπε ο Γιώργος Νταλάρας πριν από λίγες ημέρες στο Χαμογέλα και Πάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντάει στη Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε τους συναδέλφους μας...»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Κανείς δεν της είπε να αλλάξει εκπομπή! Εγώ στεναχωριέμαι που την είδα...» - Μετά την απάντηση της Γερμανού στα σχόλια με τον Νταλάρα

Ναταλία Γερμανού: Επέστρεψε μετά από μια εβδομάδα απουσίας στο Καλύτερα δε γίνεται - Η αποκάλυψη για την υγεία της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απάντησα "ναι όντως συζητάω με τον σταθμό"! Το τι συμβαίνει τελικά...» - Το ξεκαθάρισμα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Σταματίνα Τσιμτσιλή για ΣΚΑΪ: «Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο, δημιουργούσε μια...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την άδεια καρέκλα της Σκορδά στο "Fay's Time"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το ότι μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για γυναίκες με πλαστικά...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας μετά την επίθεση του Νταλάρα στους δημοσιογράφους