Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Φέρτε τον μου εδώ να του βγάλω τα μάτια! Ήταν απατεώνας...» - Εξοργισμένη η μητέρα του γαμπρού του που κατηγορείται

«Να μπει μέσα και να πληρώσει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κατηγορείται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την οικονομική διαχείριση της Κοινωνικής Κουζίνας, Ο Άλλος Άνθρωπος, καθώς λέγεται ότι έκανε ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ποσό της ομάδας πήγαινε σε τυχερά παιχνίδια.

Μαζί με τον Πολυχρονόπουλο κατηγορείται και ο γαμπρός του, ο άντρας της αδερφής του που μένει στην Αίγινα. Πιο αναλυτικά, ο γαμπρός του είχε δώσει τον αριθμό τραπέζης του με σκοπό να μεταφέρονται εκεί χρήματα του Άλλου Ανθρώπου.

Ο γαμπρός του Πολυχρονόπουλου αρνείται τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς ο άνθρωπος εργάζεται στο Δήμο της Αίγινας και παράλληλα είναι κτηνοτρόφος. Την Πέμπτη 1/2 δημοσιογράφος του T-live ταξίδεψε στην Αίγινα αποσπώντας δηλώσεις από τον γαμπρό και την 77χρονη μητέρα του (δείτε εδώ τι δηλώνει για εκείνον ο Πολυχρονόπουλος).

Το άδειασμα της μητέρα γαμπρού του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

«Είμαι 77 ετών και είμαι εδώ στη στάνη κάθε ημέρα. Τα γίδια είναι του συγχωρεμένου του άντρα μου, τα οποία είναι δικά μου. Ήρθε αυτή η εξέλιξη, που δεν το περιμέναμε. Με έναν απατεώνα να την πληρώνουμε εμείς; Όχι ρε παιδιά. Αυτός μπορεί να ήταν απατεώνας, εμείς γιατί να τον πληρώσουμε;

Ούτε τον ήξερα, μια φορά τον είχα δει όλη και όλη. Δε θέλω να τον βλέπω και να τον ακούω. Αυτός κατέστρεψε όλον τον κόσμο για να παίζει και να κάνει το γούστο του. Δεν του έκανε το παιδί μου κάτι, γιατί τον έμπλεξε; Γιατί; Να μπει μέσα και να πληρώσει.

Έπαιρνε τα λεφτά του και τα έστελνε, τα έπαιρνε από την αδερφή του και τα έπαιζε. Για όνομα του θεού. Ο Παύλος ένα πρόβατο είναι και για αυτό τον έμπλεξαν. Δεν ήταν πονηρός, δεν είναι. Του τα λέω και τσακωνόμαστε και για αυτό τα έπαθε όλα αυτά. Τον τύλιξαν. Στις 3 το πρωί έφευγε από εδώ και ξύπναγα και εγώ.

Φέρτε τον μου εδώ να του βγάλω τα μάτια! Να παίρνεις 300 ευρώ και να μη χρωστάω και να μας τυχαίνει τέτοιο πράγμα; Για όνομα του θεού, να μπει μέσα. Το παιδί μου δεν τους πείραξε. Ήθελε να βοηθήσει. Τώρα ποιος θα τον βοηθήσει; Δεν έχουμε χρήματα. Μια σύνταξη παίρνω εγώ», είπε η 77χρονη γυναίκα.

Η σοκαριστική μαρτυρία πρώην εργοδότη του

«Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, το 2008 τον είχα υπεύθυνος, είναι μυθομανής και ψεύτης. Με το που τον είδα είχα πει ότι δεν είναι αυτό, που δείχνει. Ανακάλυψα, ότι καθόταν αργά στο γραφείο και από το σταθερό τηλέφωνο - και ο λογαριασμός από 100 ευρώ μου είχε έρθει ένα μήνα 500 ευρώ - . Ψάχνοντας τους αναλυτικούς λογαριασμούς ανακάλυψα, ότι έπαιρνε σε γραμμές 090 - πορνό. Μετά ανακαλύψαμε από τον υπολογιστή του, στο ιστορικό, ότι έμπαινε συνέχεια σε ιστοσελίδες με πορνό και online bet καζίνο. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές εμπάθειες. Μετά πήρα την απόφαση και τον έδιωξα. Το παραδέχτηκε και τον έδιωξα, μου είχε πει ότι δε θα γίνει ξανά.

Στο ραντεβού, που μιλήσαμε για να τον διώξω με κορόιδευε με το αυτοκίνητο που του είχα δώσει για τις μεταφορές. Το 2008 έψαχνα πωλητές και είδα ότι στο ψέμα είναι άψογος. Τότε βασικά είδα ότι είχε εμπειρίες και ότι ήταν καλός στις πωλήσεις. Τον είχα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι που ανακάλυψα το ποιόν του. Δεν είχε το παρουσιαστικό που έχει τώρα, ήταν ξυρισμένος», είπε ο πρώην εργοδότης του Πολυχρονόπουλου στο T-live.