Φώτης Σεργουλόπουλος - Η σπόντα για την Ιωάννα Τούνη: «Γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά, αφού δεν ήθελε το “αφεντικό”;»

Καυστικός ο παρουσιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος - Η σπόντα για την Ιωάννα Τούνη: «Γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά, αφού δεν ήθελε το “αφεντικό”;»

Τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μέσα από τον αέρα της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον». Μεταξύ άλλων η influencer αναφέρθηκε στη στιγμή που έγινε μητέρα, στις απώλειες της ζωής της, αλλά και στις δυσκολίες που έχει η δουλειά της.

Σε εκείνο το σημείο οι απόψεις... διίστανται, καθώς η Τζένη Μελιτά φαινόταν να παίρνει το μέρος της Ιωάννας Τούνη, αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές απαιτήσεις που έχει ο αλγόριθμος του Instagram, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε με σκωπτικό ύφος όσα έλεγαν οι δύο γυναίκες, τονίζοντας πως υπάρχουν και εναλλακτικοί δρόμοι...

Δείτε επίσης:Ιωάννα Τούνη: «Είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος...» - Η αποκάλυψη για το επάγγελμά της και την προσωπική της ζωή

Σχόλια με νόημα από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Αρχικά η Τζένη Μελιτά είπε χαρακτηριστικά: «Το Instagram είναι σαν ένα μαγαζί, το μαγαζί σου που έχεις και πρέπει να το φροντίζεις έτσι. Να ξυπνάς το πρωί, να του βάζεις τα ραφάκια του, να του ανεβάσεις τα posts του, τα stories του. Έχει πολλή δουλειά. Ο αλγόριθμος δεν συγχωρεί, εάν λείπεις. Μια, δυο, τρεις... θα σε χαιρετήσει».

«Να ανοίξεις την πόρτα, να βάλεις “ανοιχτό” και έχεις από ‘κει και πέρα τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν την πόρτα να μπουν μέσα. Είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά όμως», απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την Τζένη Μελιτά να του τονίζει: «Το λες λίγο περίεργα».

Ο παρουσιαστής δεν έμεινε εκεί: «Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι, να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν απεργία, να έχουν ωράριο».

Και κατέληξε με χιούμορ και νόημα εξίσου ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Αυτός ο αλγόριθμος είναι ένα αφεντικό το οποίο δεν το θέλει; Άρα γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά, αφού δεν ήθελε αυτό το αφεντικό; Είναι ωραίο το μαγαζί της. Μην παραπονιέται...»

Δείτε το βίντεο: