Survivor: Μητέρα για δεύτερη φορά η Ντάρια Τουρόβνικ - Αυτός είναι ο επιχειρηματίας σύντροφός της

Ισχυρός άντρας γνωστής εταιρίας ηλεκτροδότησης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
darya_turovnik/Instagram
darya_turovnik/Instagram

Την Ντάρια Τουρόβνικ την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor του 2018 και υπήρξε μια από τις πιο δυνατές και αγαπητές παίκτριες του παιχνιδιού. Σίγουρα αν ερωτηθεί κάποιος ποιοι παίκτες έχουν περάσει από το παιχνίδι, δεν γίνεται να μην του έρθει στο μυαλό το όνομα της.

Το μοντέλο λοιπόν με καταγωγή από την Ουκρανία εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία και μαζί έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Το πρώτο ήρθε στον κόσμο το καλοκαίρι του 2021 (δείτε φωτογραφία), ενώ το δεύτερο πριν από μερικές ώρες.

Η ανάρτηση της Ντάριας για το δεύτερο παιδάκι της - Ποιος είναι ο σύντροφός;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντάρια Τουρόβνικ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι της - ένα υγιέστατο αγοράκι - μέσα από το μαιευτήριο.

Το μοντέλο από την αρχή που έγινε γνωστό μέσω του Survivor, προσπαθούσε να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που είχε μιλήσει ανοιχτά για τον τότε σύντροφό της (δείτε τον εδώ). Πλέον έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια πιο ήρεμη ζωή στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Η Ντάρια Τουρόβνικ είναι εδώ και πολλά χρόνια σε σχέση με τον Τάσο Παπαναγιώτου γνωστό επιχειρηματία, και ισχυρό άντρα πολύ γνωστής εταιρίας ηλεκτροδότησης. Συγκεκριμένα είναι ο ιδρυτής της WATT+VOLT.