Χαρά Παππά: Έτσι είναι σήμερα 6 χρόνια μετά το GNTM - Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του πανέμορφου μοντέλου

Δείτε φωτογραφίες της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαρά Παππά: Έτσι είναι σήμερα 6 χρόνια μετά το GNTM - Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του πανέμορφου μοντέλου

Η Χαρά Παππά είναι ένα από τα πολλά κορίτσια που έχουμε γνωρίσει από τις συμμετοχές στους κύκλους του GNTM με το όμορφο κορίτσι να διαγωνίζεται το 2018 στον παιχνίδι μόδας, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Βγαίνοντας το μοντέλο από το σπίτι του GNTM εξακολουθούσε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με την προσωπική του ζωή, όσο και με τα επαγγελματικά βήματα που έκανε (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για τους ψυχοσωματικούς πόνους που έχει).

Σήμερα η Χαρά Παππά συνεχίζει την ενασχόλησή της με το χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα μοιράζεται πολλές από τις φωτογραφήσεις της στα social media. Αν μάλιστα ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό της στο instagram θα διαπιστώσει, πως η Παππά παραμένει το ίδιο κούκλα με το 2018 μη έχοντας κάνει αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Χαράς Παππά από την περίοδο μετά το GNTM

Η εξομολόγηση της Παππά για την αλωπεκία

«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, το άγχος επειδή το άφηνα για πάρα πολλά χρόνια και δεν το έλεγχα κάποια στιγμή με κατέβαλε. Τότε εννοείται πως επισκέφθηκα ειδικό, κάνω ψυχοθεραπεία τώρα 2,5 χρόνια για να μπορώ να το ελέγχω και πλέον είμαι καλύτερα μπορώ να πω! Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι, η γενιά μας; Δεν ξέρω...

Γενικά στην οικογένειά μου είναι κληρονομικό, το έχει βιώσει η μαμά μου, ο παππούς μου, η προγιαγιά μου πάει πολλές γενιές πίσω. Το ήξερα και το έλεγχα. Έλεγχα πολύ συχνά τα μαλλιά μου για να δω αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και σε εμένα, επειδή ήμουν και αγχωτική και ήταν και κληρονομικό. Το γνώριζα ότι μπορεί να συμβεί οπότε ήμουν προετοιμασμένη, ήξερα τα βήματα, ήξερα σε ποιον ειδικό πρέπει να απευθυνθώ, πως να το χειριστώ.

Ξαφνικά μια μέρα στο κομμωτήριο, όπως μου χτένιζαν τα μαλλιά μου είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά και κατευθείαν πήγα σε ειδικό. Προσπαθώ ό,τι ανεβάζω στα social media να μην το ανεβάζω με αρνητικό συναίσθημα από πίσω. Προσπαθώ να είμαι λίγο αισιόδοξη, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα και θέλω να είμαι η θετική νότα σε όλο αυτό.

Στεναχωρήθηκα πολύ, φοβήθηκα γιατί ο παππούς μου και η προγιαγιά μου έχασαν εν τέλει όλες τις τρίχες τους στο σώμα τους, δεν έχουν τρίχες, βλεφαρίδες οπότε δεν είναι κάτι ευχάριστο και αγχώθηκα. Μετά το πήρα χαλαρά είπα οκ, θα το αντιμετωπίσουμε ότι είναι να έρθει. Θα πάμε στον γιατρό μας και θα κάνουμε ό,τι είναι να κάνουμε», είχε πει πριν από μήνες η Χαρά Παππά στο ''Ζήσε Αλλιώς''.