Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Ερχόταν πάντα κυριλέ! Έκανε λουλουδάκια...» - Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα νυχτοπερπατήματά του στα μπουζούκια

«Πάντα είχε στο πλευρό του μια γυναίκα ή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά είναι τα πρόσωπα που μιλάνε τις τελευταίες ημέρες για τη δράση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στην Κοινωνική Κουζίνα, Ο Άλλος Άνθρωπος, την οποία έχει δημιουργήσει ο ίδιος από το 2011.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως γίνονται έρευνες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Παράλληλα γίνεται νύξη για έντονη σχέση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου με τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια.

Σχετικά με την ''παλιά ζωή'' του Πολυχρονόπουλου και τα χρόνια που σύχναζε στα μπουζούκια μίλησε η τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή στο Πρωινό την Πέμπτη 2/2 εξηγώντας, πως ήταν πολύ καλός πελάτης.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Αυτή είναι η φερόμενη ηθοποιός που έπαιζαν μαζί φρουτάκια - «Εγώ και ο άνδρας μου...»

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Δελλή για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Ερχόταν το διάστημα 2009 - 2010 που εγώ είχα μία επιχείρηση που λεγόταν Πριγκιπέσσα Live στη Δροσοπούλου. Ερχόταν τουλάχιστον δύο με τρεις φορές το μήνα. Έκανε λουλουδάκια, ήταν κύριος. Ο μετρ είχε πει ότι ήταν καλοπληρωτής. Και φαινόταν πολύ αριστοκρατικός. Ούτε καν φτωχός ας πούμε. Φαινόταν άνθρωπος που είχε χρήματα, όχι άφραγκος. Κυριλέ!

Ερχόταν με την παρέα του. Πολλές φορές ερχόταν μόνο με γυναίκα. Διασκέδαζε ήρεμα με μία χαμηλών τόνων παρουσία. Με τα λουλούδια του, έπαιρνε πάντα ένα μπουκάλι ουίσκι, έτρωγε και φαγητό πολλές φορές. Θυμάμαι ότι ήταν φαν σε εμένα και στο μαγαζί. Τον θυμάμαι πάρα πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Με τα μούσια δεν τον θυμάμαι. Θυμάμαι ότι ερχόταν πάντα κυριλέ δηλαδή καλοντυμένος, πολύ ευγενής με τον κόσμο. Με τα λουλούδια του. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά ζητούσε και ένα ζεϊμπέκικο και το χόρευε. Ένα ζεϊμπέκικο που έλεγα τότε εγώ. Το στηρίξου πάνω μου ένα δικό μου. Είχαμε την καλησπέρα και την καληνύχτα. Φαινόταν ένας άνθρωπος που είχε μια καλή θέση, καλή δουλειά. Πάντα ήταν στα πρώτα τραπέζια. Πάντα είχε στο πλευρό του μια γυναίκα ή μεγάλες παρέες», είπε η Χριστίνα Δελλή.

Αγνώριστος φορώντας κοστούμια και γραβάτες στα μπουζούκια

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-live την Τετάρτη 31/1 είδαμε τη ζωή του Πολυχρονόπουλου πριν από τη δημιουργία της Κοινωνικής Κουζίνας, καθώς φορούσε κοστούμια και γραβάτες, ήταν αξύριστος με κοντά μαλλιά. Εν ολίγοις, η σημερινή εικόνα του Πολυχρονόπουλου δεν έχει καμία σχέση αυτή πριν από από 15 χρόνια.