Μπέτυ Μαγγίρα: «Να σας ζήσει!», «Ο γιατρός έκανε θαύμα» - Αποκαλύφθηκε η γέννα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού στο I love ΣουΚου

Απέκτησε το δεύτερο αγοράκι της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπέτυ Μαγγίρα: «Να σας ζήσει!», «Ο γιατρός έκανε θαύμα» - Αποκαλύφθηκε η γέννα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού στο I love ΣουΚου

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το Σάββατο 3/2 μέσα από την εκπομπή I Love ΣουΚου με τη Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά να στέλνουν δημόσια τις ευχές τους σε γνωστό ζευγάρι που απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του.

Η εκπομπή με αποκλειστικό υλικό πρόβαλε τις πρώτες φωτογραφίες από τη μητέρα, που έφερε την Τρίτη 30/1 το δεύτερο παιδάκι της στη ζωή. Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη, την αδερφή της συζύγου του Δημήτρη Μακαλιά, Αντιγόνης Ψυχράμη.

Σύσσωμο το πάνελ έστειλε ξανά στο ζευγάρι τις ευχές του για το νέο μέλος - σχολιάζοντας το πόσο όμορφη και ολοκληρωμένη έδειχνε στις φωτογραφίες η ηθοποιός - τραγουδίστρια μετά τον τοκετό της.

Η ευχάριστη ανακοίνωση στο πλατό του I love ΣουΚου

«Να σας ζήσει», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

«Να σας πούμε ότι η κουνιάδα μου, Ειρήνη Ψυχράμη γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός απέκτησε το δεύτερο αγοράκι της. Την Τρίτη 30/1 έφερε τη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους. Ο γιατρός τους έκανε θαύμα. Υγιέστατο το αγοράκι. Ο γιατρός έβαλε το χέρι του και έκανε θαύμα γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη γέννα. Ήταν φυσιολογικά», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ευχαριστούμε τα παιδιά, που μοιράστηκαν μαζί μας τις φωτογραφίες. Να σας ζήσει να είναι γερό, τυχερό», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Ο παραμυθένιος γάμος της Ειρήνης Ψυχράμη

Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού είχε γίνει στην Πλατανιώτισσα Αχαΐας. Η γνωστή ηθοποιός μετά τον πολιτικό της παντρεύτηκε και με θρησκευτικό.

«Δεν κάναμε ουσιαστικά γάμο, περιμέναμε τυπικά ότι θα πάμε στο δημαρχείο να βάλουμε τις υπογραφές μας για να είναι το παιδί μας σωστό, αναγνωρισμένο και καλυμμένο από όλες τις απόψεις», είχε δηλώσει το ζευγάρι.

Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη, αδερφή της Αντιγόνης Ψυχράμη κα το σύζυγό της, Λάμπρο Κτέναβο. Φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram της η τραγουδίστρια. To ζευγάρι μάλιστα βάφτισε και το παιδάκι του.