Σοφιάνα Αβραμάκη: Διαψεύδει τη σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη - Επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με άλλον άντρα

Η οργισμένη αντίδρασή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε μια είδηση σχετικά με την προσωπική ζωή της Σοφιάνας Αβραμάκη, καθώς αναφέρθηκε πως η πρώην παίκτρια Survivor είναι σε σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Η ίδια τοποθετήθηκε το Σάββατο 3/2 μέσα από την εκπομπή Γειά Σου διαψεύδοντας δημόσια την είδηση νέας σχέσης. Πιο αναλυτικά, η Σοφιάνα Αβραμάκη τόνισε πως γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν υπάρχει προσωπική σχέση μαζί, πόσω μάλλον δε ερωτική.

Ο κύριος λόγος μάλιστα που η Αβραμάκη θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες, έχει να κάνει με το γεγονός, πως η κοπέλα αποκάλυψε ότι έχει νέο σύντροφο στη ζωή της, επομένως η παραφιλολογία αυτή της δημιούργησε πρόβλημα.

Οι δηλώσεις της Σοφιάνας Αβραμάκη για τις φήμες της προσωπικής της ζωής

«Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Την πρώτη μέρα το πήρα χαλαρά, στην πλάκα - μου έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις κατά καιρούς. Βλέπω ότι έχει πάρει διάσταση. Είναι ένα θέμα πέρα για πέρα ψέμα. Όχι δεν υπάρχει καμία σχέση (με τον Πασχαλάκη), υπάρχει σχέση, όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Προφανώς μου έχει δημιουργήσει προσωπικό θέμα όλο αυτό. Υπάρχει τόση αναπαραγωγή για μία σχέση άλλη. Κάπου όπα, πραγματικά έχω δεχτεί πολύ χυδαία μηνύματα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Τι ξέρουμε για εκείνη

  • Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995
  • Είναι 27 χρόνων
  • Κατάγεται από τις Σέρρες
  • Εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια
  • Το Instagram της είναι sofiana.avr
  • Από μικρή ηλικία ασχολείται με την κολύμβηση
  • Μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά της
  • Δεν αντέχει την ακαταστασία
  • Είναι πολύ ενεργή στα social media και διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο instagram

H σχέση της με γνωστό πολιτικό πρόσωπο

Πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα της Βόρειας Ελλάδας, θέλουν την εντυπωσιακή Σοφιάννα Αβραμάκη να έχει συγγενική σχέση γνωστό πολιτικό πρόσωπο. Είναι ανιψιά του βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη.

Αυτός ο τόπος είναι πραγματικά όμορφος και ευλογημένος (Λίμνη Κερκίνης-Οροσειρά Μπέλλες -Ν.Σερρών).

Posted by Λευτερης Αβραμακης on Monday, March 2, 2020