Τα συλλυπητήρια της Ναταλίας Γερμανού στη Φαίη Σκορδά: «Να θυμάσαι πάντα τον φύλακα άγγελό σου...»

"Κύματα" αγάπης για την παρουσιαστρια του ΣΚΑΙ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τα συλλυπητήρια της Ναταλίας Γερμανού στη Φαίη Σκορδά: «Να θυμάσαι πάντα τον φύλακα άγγελό σου...»

Τα συλλυπητήριά της στη Φαίη Σκορδά εξέφρασε το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2, η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή τη Καλύτερα δεν Γίνεται. Υπνεθυμίζουμε ότι, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, βρίσκεται σε βαρύ πένθος, καθώς ο πατέρας της, Δημήτρης, πριν από μερικές ημέρες έφυγε ξαφνικά από την ζωή (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της).

Η Φαίη Σκορδά έχει επιστρέψει από το Κιλκίς όπου έγινε η κηδεία του πατέρα της. Εδώ και μέρες βρίσκεται κλεισμένη μέσα στο σπίτι της στα Βόρεια Προάστια, όπου βιώνει το πένθος της σιωπηρά, έχοντας την πόρτα της ανοιχτή και κοντά της μόνο λίγους και καλούς φίλους που αγαπάει και που την επισκέπτονται για να της δώσουν δύναμη.

Τα συλλυπητήριά της Ναταλίας Γερμανού στη Φαίη Σκορδά

«Κλείνοντας να στείλουμε όλοι ως εκπομπή εδώ την αγάπη μας σε μια συνάδελφο που αγαπάμε πολύ, εκτιμάμε πολύ και η οποία περνάει μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει άνθρωπος. Την απώλεια του γονιού της, την απώλεια του μπαμπά της.

Μιλάω για τη Φαίη Σκορδά. Θέλουμε να της στείλουμε τα συλλυπητήρια μας, την αγάπη μας, μια σφιχτή αγκαλιά, φαντάσου ότι σε αγκαλιάζουν πέντε άνθρωποι αυτή τη στιγμή Φαίη που σε αγαπάνε και σε σκέφτονται. Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη. Να είσαι πάντα δυνατή για να το ξεπεράσεις. Να θυμάσαι πάντα τον φύλακα άγγελό σου» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για το χειρουργείο που έκανε

Ωστόσο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (27/28-1) η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha Καλύτερα δε γίνεται δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς έγινε γνωστό, ότι λόγοι υγείας είναι εκείνοι που την κράτησαν εκτός πλατό.

Η παρουσιάστρια και η ομάδα της επέστρεψαν το Σάββατο 3/2 με την ίδια να εξομολογείται, πως χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση στο μάτι της. Όλα πήγαν καλά με την παρουσιάστρια να ευχαριστεί και δημόσια το κρατικό νοσοκομείο, που νοσηλεύτηκε. Τα χιουμοριστικά σχόλια δεν έλειψαν τόσο από την ίδια τη Ναταλία, όπως και από τους συνεργάτες της, οι οποίοι πολύ γρήγορα της ευχήθηκαν περαστικά!

«Πείτε μας με το χέρι στην καρδιά πόσο πολύ σας λείψαμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας ξαναβρίσκουμε με πάρα πολλή μεγάλη χαρά μετά από απουσία ενός ολόκληρου Σαββατοκύριακου. Έκανα μια επεμβασούλα στο μάτι. Εντάξει είμαστε!

Να πω τα ευχαριστώ μου για μία ακόμα φορά στην οφθαλμίατρό μου. Για μια ακόμη φορά επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο, δεν το μετάνιωσα και δεν θα το μετανιώνω ποτέ. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Με φρόντισαν τρομερά οι πάντες και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας βλέπω πια με άλλο μάτι», είπε η Ναταλία Γερμανού.