Εκτός εαυτού η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πάντα θα βρεθεί κάποιος να ρίξει λάσπη...» -"Καταπέλτης" για τα αρνητικά σχόλια κατά Κοψιάλη

«Απέτρεψαν ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, το πρωί του Σαββάτου 3/2, αναφορικά με αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το πρόσφατο βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη. Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μερικές ημέρες έχει ξέσπασει θύελλα αντιδράσεων μετά τη δημοσίευση βίντεο στο κανάλι του στο Youtube στο οποίο παρουσιάζεται η σύλληψη 43χρονου παιδόφιλου άντρα, που έδωσε ραντεβού με 13χρονη κοπέλα στο σπίτι της στον Πειραιά.

Ο γνωστός Youtuber σε συνεργασία με τον πατέρα της ανήλικης, που είναι φίλος του και έναν αστυνομικό έστησαν ενέδρα στον 43χροο τη στιγμή, που έφτασε από την Πάτρα με ΚΤΕΛ στο σπίτι της νεαρής κοπέλας. Επειδή όμως το βίντεο, παρουσιάζει την επιχείρηση της αστυνομίας την Τρίτη 30/1 έγινε γνωστό πως διατάχθηκε ΕΔΕ με τη ΓΑΔΑ να ζητάει εξηγήσεις από τους αστυνομικούς, που δέχτηκαν να βιντεοσκοπηθούν επί το έργον (δείτε τι απάντησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης).

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

«Αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην Αμερική, στον αστυνομικό θα έδιναν παράσημο, θα έδιναν βραβείο στα παιδιά που το οργάνωσα. Τα παιδιά είχαν ήδη ενημερώσει τις Αρχές. Κάποια άτομα, όπως η Ιωάννα Τούνη, η Super Κική, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όταν κάνουν κάτι σωστό, πάντα θα βρεθεί κάποιος να ρίξει λάσπη από πάνω.

Ο Αλέξανδρος, εγώ, όπως και πολλοί άλλοι από εμάς, δείχνουμε πολλά πράγματα από αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας, έτσι έκανε κι αυτό. Κι αυτό που έκανε ο Αλέξανδρος είναι ακόμα καλύτερο γιατί τον παρακολουθούν πάρα πολλά παιδιά και τα βοήθησε να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο αστυνομικός, είναι αστυνομικός, όχι αστυνομικός – Tik Toker και του αξίζει παράσημο. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα. Σε αυτή τη περίπτωση απέτρεψαν ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν. Σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε, "μακάρι να είχαμε έναν Κοψιάλη"» ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: