Κατερίνα Παπουτσάκη & Θοδωρής Μαραντίνης: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους - Τι συμβαίνει με τους δύο καλλιτέχνες

Η αποκάλυψη φιλικού προσώπου της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε έντονα, πως έχουμε ένα νέο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι στην πόλη. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Θοδωρή Μαραντίνη που σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια καλή επαφή και οι δύο καλλιτέχνες είναι κοντά (δείτε εδώ).

Την Κυριακή 4/2 μέσα από την Real News και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μαντάγαρη έγιναν γνωστές νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις της Παπουτσάκη και του Μαραντίνη.

Όντως ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός έχουν μια καλή επαφή, ιδίως μετά το act που έκαναν μαζί στο Madwalk 2023, ωστόσο δεν αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης! Το ρεπορτάζ της εφημερίδας διαψεύδει την είδηση μετά από επικοινωνία με φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού.

Αποκαλύψεις για τις φήμες σχέσεις Κατερίνας Παπουτσάκη με Θοδωρή Μαραντίνη

«Η Κατερίνα είναι μόνη της από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και έχει επικεντρωθεί στα δύο της παιδιά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μία στοργική μητέρα, που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της τον 10χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα. Παράλληλα κάνει και πρόβες για τις εμφανίσεις της. Δυστυχώς, τέτοιες φήμες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν στα παιδιά που βρίσκονται σε πολύ τρυφερή ηλικία», ανέφερε πρόσωπό από τον στενό κύκλο της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη - Θοδωρής Μαραντίνης - Σχέση;

Η εξομολόγηση της Παπουτσάκη για τη ζωή της μετά το διαζύγιο

«Έχω πολλές αγωνίες στον ρόλο μου ως μαμά, αυτό δεν είναι κάτι που νομίζω, ότι τελειώνει ποτέ. Είμαι και ενοχική η αλήθεια είναι και αυτό είναι κάτι, που προσπαθώ να δουλέψω με τον χρόνο τα έχω πάει λίγο καλύτερα, αλλά όχι ολότελα καλά.

Αλλά ταυτόχρονα με αυτό αισθάνομαι και μία πίστη, επειδή είμαι αρκετά επικοινωνιακή με τα παιδιά και κοντά τους και έχουμε μια πολύ καλή σχέση και χτισμένη με πολύ αγάπη και κατανόηση και μία ανοιχτωσιά γενικά, αισθάνομαι ότι αυτός ο κώδικας είναι ένας πολύ σημαντικός κώδικας, οπότε και λάθη να γίνουν, επειδή η πρόθεση είναι πολύ ξεκάθαρη, δεν κάνω μόνο ό,τι μου λέει το ένστικτό μου, έχω διαβάσει, έχω συμβουλευτεί ειδικούς, οπότε αισθάνομαι, ότι κάπως καλά το πάω, αλλά προσπαθώ πολύ.

Δε μπορώ να χάνω τα βράδια των παιδιών. Το θέατρο είναι δύσκολο, που αγαπώ πολύ είναι δύσκολο task για να έχεις παιδιά. Είναι οι ώρες αυτές, που τα παιδιά σε χρειάζονται. Γενικά προσπαθώ πολύ να βρίσκω τον τρόπο. Προσπάθησα και το καλοκαίρι δε δούλεψα 4 μήνες για να είμαι με τα παιδιά, γιατί περνάνε μια δύσκολη ιστορία κλπ, εννοώ τη μετά φάση του χωρισμού, οπότε προσπαθώ να είμαι παρούσα και να είμαι εκεί, αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους», είχε πει η Κατερίνα Παπουτσάκη πριν από λίγους μήνες στην Ελένη.