Πύρρος Δήμας: ''Έτριξαν'' τα πατώματα με το ζεϊμπέκικο στον γάμο του - Ανακοινώθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξε το ζευγάρι στη δεξίωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
pyrrospyrros - Instagram
pyrrospyrros - Instagram

Το Σάββατο 3/2 η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα ''μυστικό'' γάμο που έγινε σε κλειστό κύκλο 50 ατόμων στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι (δείτε εδώ τι συνέβη στη δεξίωση του γάμου).

Οι δύο αθλητές έλαμπαν από ευτυχία, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Μέσα μάλιστα από πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Γειά Σου και προβλήθηκαν την Κυριακή 4/2 πήραμε μια γεύση από όσα έγιναν μετά το μυστήριο.

Στα highlights της βραδιάς είναι το ζεϊμπέκικο του Πύρρου Δήμα, αλλά και τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξε με τη σύζυγό του, όπως και η εξομολόγηση της Σκαφίδα στο πρόσωπό του. Τέλος, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν, το οποίο θα είναι κοριτσάκι!

Η αποκάλυψη του Πύρρου Δήμα για το φύλο του μωρού που περιμένει η Αφροδίτη Σκαφίδα

«Ευχαριστούμε που είστε όλοι εδώ φίλοι και συγγενείς. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την κουμπάρα μου που χάρη σε αυτήν έγινε ο γάμος μέσα σε 20 ημέρες, γιατί αλλιώς δε θα γινόταν γάμος και να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη, που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές, τις οποίες αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε, ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Να σας ευχαριστήσω και εγώ όλους. Έχω εδώ αγαπημένους ανθρώπους από παντού. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου εγώ και η Αφροδίτη. Να πω και εγώ, ότι την αγαπώ πολύ, ότι ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, που μου έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό θα μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι! Ευχαριστώ πολύ», είπε στη συνέχεια ο Πύρρος Δήμας.

Η αποκάλυψη της Σκαφίδα για τον γάμο με το Δήμα και το παιδί που περιμένουν

«Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βαδίζω στον έκτο. Είναι μία προσμονή. Έχει να κάνει με ότι έχεις το άγχος πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα έχεις εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα σου βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια, αλλά έχω θετική σκέψη στο μυαλό μου και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά, ειδικά επειδή έχω έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει», είπε αρχικά για την κύηση και έπειτα ανέφερε για τις φοβίες της και το φύλο του μωρού:

«Η μεγαλύτερη αγωνία είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα στη ζωή του ή της ζωής της θα εξελιχθούν όπως θα πρέπει. Το φύλο του μωρού του γνωρίζουμε, αλλά δεν θα ήθελα να το πω».

Και κατέληξε μιλώντας για τον γάμο και το νυφικό που φορούσε πριν από δύο μήνες στην κάμερα του Super Κατερίνα: «Πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι πάρα πολύ λιτό και ήρεμο. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να το ζει μόνος του πιο πολύ… Νομίζω τώρα που το φοράω μου αρέσει και μπαίνω σιγά σιγά κι εγώ στο πνεύμα…».