Ευαγγελία Αραβανή: Η σπάνια ανάρτηση με τον σύντροφό της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Αραβανή καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτας της με τον Σπύρο Λάζαρη. Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες μόνο ημέρες πάρα το γεγονός ότι η πρώην Στάρ Ελλάς διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ έχει γίνει ήδη πρόταση γάμου τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να συζήσει από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης του, σε ένα διαμέρισμα στα Βόρεια προάστεια (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Η σπάνια ανάρτηση της Ευαγγελίας Αραβανή με τον σύντροφό της

Η Ευαγγελία Αραβάνη, την Κυριακή 4/2, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σπάνιο βίντεο με τον σύντροφό της, το πρώτο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, το οποίο αναδημοσίευσε από την Ερίνα Λάζαρη και έγραφε "Family",

Δείτε εδώ το βίντεο:

Έτσι διατηρούσε τις αναλογίες στο σώμα της πριν την εγκυμοσύνη

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει δηλώσει ότι δεν στερείται τίποτα από τη διατροφή της, κάθε άλλο, φροντίζει να τρώει λίγο απ’ όλα. Αυτό ήταν το μυστικό μιας ισορροπημένης δίαιτας πριν μείνει έγκυος (δείτε εδώ το φύλο του μωρού). Παραδέχεται ωστόσο ότι δεν της αρέσουν τα γλυκά, άρα τα αποφεύγει αβίαστα, γεγονός που συμβάλλει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Από τη Νάντια Αδαμοπούλου για το περιοδικό YOU

Ευαγγελία Αραβανή διατροφή

ΠΡΩΙΝΟ

Για πρωινό απολαμβάνει πάντα γάλα με δημητριακά, αφού δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς γάλα. Επίσης, μέχρι το μεσημέρι θα έχει φάει ένα φρούτο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Το μεσημεριανό της θα είναι απαραιτήτως ένα ελληνικό σπιτικό φαγητό. Μέσα στην εβδομάδα υπάρχει κάτι με κρέας, κάτι με ψάρι, ένα λαδερό και κάποιο όσπριο.

ΔΕΙΠΝΟ

Τα βράδια προτιμά ένα τοστ και ένα γιαούρτι ή ένα γιαούρτι και ένα φρούτο ή μία πλούσια σαλάτα.