Νατάσα Θεοδωρίδου - Δέχτηκε πρόταση γάμου στην πίστα: «Έβαλα και μονόπετρο, να το στείλω στη μάνα μου!»

Έγινε και αυτό!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ένα σκηνικό βγαλμένο από άλλη εποχή έζησε το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια έκανε κανονικά το πρόγραμμά της στην Ακτή Πειραιώς, που ήταν ασφυκτικά γεμάτη για ακόμα μία βραδιά, μέχρι που ένας νεαρός θαυμαστής της διέκοψε το πρόγραμμα για να της κάνει πρόταση γάμου!

Και δεν εννοούμε μόνο στα λόγια, αφού είχε μαζί του λουλούδια και μονόπετρο, που της προσέφερε μπροστά σε όλο το κοινό, με την Νατάσα Θεοδωρίδου να το δέχεται μετά από έναν σύντομο διάλογο! Προφανώς έκανε χιούμορ εκείνη την ώρα λέγοντας: «Έβαλα μονόπετρο, βγάλτε βίντεο να το στείλω στη μάνα μου», ενώ πήρε αγκαλιά τον θαρραλέο 18χρονο που έκανε την μεγάλη πρόταση και του αφιέρωσε την μεγάλη της επιτυχία «Αν υπάρχει παράδεισος».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας, Άγγελος & Γιάννης Λάτσιος και Νατάσα Θεοδωρίδου σε μεγάλα κέφια! Δείτε φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο

Δεν ήταν η πρώτη πρόταση γάμου για την Νατάσα Θεοδωρίδου

Πέρα από την εμφανή αρχική έκπληξη πάντως, να πούμε πως η τραγουδίστρια έχει ξαναβρεθεί σε αντίστοιχη θέση, δύο φορές στο παρελθόν, και τότε ήταν... σοβαρά τα πράγματα. Στο παρελθόν η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει παντρευτεί με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα και τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, απ' τους οποίους απέκτησε τις δύο κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου αντίστοιχα. Όπως είπε on stage κιόλας, έχει ήδη δυο διαζύγια, ωστόσο πάντα δέχεται με χιούμορ τέτοιες κινήσεις αφού παραμένει μία γοητευτική γυναίκα που σίγουρα δεν έχει αφήσει πίσω της αυτό το κεφάλαιο.

Όσον αφορά τον 18χρονο θαυμαστή που ανέβηκε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου, πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους υπόλοιπους θεατές λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη τραγουδίστρια από τη Νατάσα! Συμφωνείτε;». Εκείνη ευχαρίστησε τον... αρραβωνιαστικό της για τα γλυκά του λόγια και γι' αυτήν την κίνηση, ενώ έδειχνε γεμάτη χαρά το μονόπετρο στον κόσμο. Δείτε το βίντεο: