Τσιμτσιλή για κόντρα Καινούργιου - Μικρούτσικου: «Δεν έχω καταλάβει αν θέλουν αυτή τη συνεργασία! Την Κατερίνα...»

Τα σχόλια του Happy Day για τον τελευταίο τους καβγά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσιμτσιλή για κόντρα Καινούργιου - Μικρούτσικου: «Δεν έχω καταλάβει αν θέλουν αυτή τη συνεργασία! Την Κατερίνα...»

Τον τελευταίο μεγάλο καβγά της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα, σχολίασαν στο Happy Day του ALPHA, σήμερα Δευτέρα 5/2. Η κόντρα που σημειώθηκε ανάμεσα τους έφερε πολλά σχόλια μέχρι και στο διαδίκτυο με πολλούς να αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα τους.

Τα σχόλια Happy Day και Τσιμτσιλή για Καινούργιου - Μικρούτσικο

«Η Κατερίνα και ο Ανδρέας πολύ συχνά συγκρούονται στον αέρα, δε το βλέπουμε πρώτη φορά. Απλά είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις άβολα και αμήχανα. Είναι σαν να προκαλεί ο ένας τον άλλον που θα μπει τελεία. Καταλαβαίνω την Κατερίνα στο συγκεκριμένο απόσπασμα γιατί δεν ήθελε να μείνει κάποιο υπονοούμενο. Έλεγε "Τι εννοείς; Τι θα χάσω;". Καταλαβαίνω και τον Ανδρέα που μπορεί να νιώθει ότι τον διακόπτουν. Δεν το λέω για την Κατερίνα, γιατί πάντα τον σέβεται. Είναι πολλοί άνθρωποι στον αέρα και κάποιες φορές δε μοιράζεται η μπάλα όπως θα ήθελε εκείνος... Κάποιες φορές μπορεί να το παθαίνουμε κι εμείς που είμαστε μόνο τέσσερις...Από την άλλη δεν είναι ωραίο να αφήνονται υπονοούμενα στον αέρα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Στο συγκεκριμένο απόσπασμα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας έψαχνε την αφορμή να δημιουργήσει μια ένταση και να υπάρξει αυτό το πινκ πινγκ» σχολίασε από πλευράς της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτό που λες ενισχύει τα σενάρια που λένε ότι τεχνηέντως δημιουργούνται κόντρες. Εμείς απ’ όσο γνωρίζουμε γιατί δεν είμαστε στην εκπομπή ούτε στο κοντρόλ, όλα αυτά γίνονται πάνω στην κουβέντα. Ο Ανδρέας είναι παρορμητικός και η Κατερίνα βάζει τις κόκκινες γραμμές της.... Όταν έχεις ένα μέγεθος σαν του Ανδρέα δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις. Ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια.... Πάντα σε έναν καβγά ο κόσμος συντάσσεται με όλους» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει αν πραγματικά και οι δυο θέλουν αυτή τη συνεργασία. Και την Κατερίνα δε τη βλέπω τελείως χαρούμενη...» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: «Υπάρχουν συνεργασίες που όταν πάμε σε διαφημίσεις βριζόμαστε...» - Τι απάντησησε για την ένταση με την Κατερίνα Καινούργιου