Γιώργος Παπαδάκης: Γενέθλια για τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» - Η έκπληξη στο πλατό με τούρτα και... μαντινάδα

Να τα εκατοστήσει!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Γενέθλια για τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» - Η έκπληξη στο πλατό με τούρτα και... μαντινάδα

Γενέθλια με άρωμα Κρήτης για τον Γιώργο Παπαδάκη! Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» έγινε 73 ετών την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ωστόσο σήμερα επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όπου και δέχτηκε μία υπέροχη έκπληξη από τους συνεργάτες του. Η Μαρία Αναστασοπούλου έλειπε, καθώς καλύπτει τις κινητοποιήσεις των αγροτών, αλλά το πλατό γέμισε ζεστασιά και πάλι, όταν μπήκε η Μαρία Αλετρά, ιδιοκτήτρια των ομώνυμων ζαχαροπλαστείων, με μία ιδιαίτερη τούρτα ανά χείρας.

Ο σχεδιασμός ήταν δικός της, με αναφορές στην καταγωγή του Γιώργου Παπαδάκη από την Κρήτη, με μία λύρα, σαρίκι και μαντινάδα ειδικά αφιερωμένη στο πρόσωπό του. «Όσες οι στάλες της βροχής και των βουνών τα χιόνια, τόσα πολλά σου εύχομαι ευτυχισμένα χρόνια!», έγραφε συγκεκριμένα, με τον παρουσιαστή να εμφανίζεται γελαστός ενώ έπαιζε το τραγούδι «Χρόνια πολλά» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και να λέει: «Το περίμενα, ευχαριστώ πολύ».

Το... κερασάκι στην τούρτα, η εφημερίδα στο μπροστινό μέρος, που όπως ανέφερε η δημιουργός της, ήταν ένα αντίγραφο απ' το φύλλο που κυκλοφορούσε την ημέρα που γεννήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το βίντεο με την έκπληξη στον αέρα:

Δείτε επίσης: Τα «κορίτσια» του Γιώργου Παπαδάκη: Πόσες έχουν φύγει από το πλευρό του;

Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη για την αδερφή του

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο είχε συγκινήσει πριν από ένα μήνα όταν μιλώντας στην Μπέττυ Μαγγίρα αναφερόταν στην αδερφή του. «Το Μαράκι με σύνδρομο Down ήταν ένα μεγάλο παιδί… Έχω 11 χρόνια διαφορά. Είδες; Έχω…Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Πέθαναν οι γονείς μου και το Μαράκι έμεινε να προστατεύεται από εμένα και τον Μάρκο, τον αδερφό μου. Ξαφνικά στα 49 του πέθανε και ο Μάρκος. Το Μαράκι είχε φοβερή αδυναμία και στους δυο μας. Έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και συμπλήρωσε, δίχως να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του: «Με ρωτούσε και είχε τη συμπεριφορά ενός παιδιού 6-7 ετών, αν και ήταν κοντά στα 40. Όταν με ρώτησε που είναι ο Μάρκος, της είπα πολύ πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική. Από εκεί και πέρα για πολλά χρόνια την έπαιρνα τηλέφωνο από την Αμερική και της μιλούσα ως Μάρκος και στη συνέχεια γύριζα και της έλεγα "σε πήρε αυτός;". Υποτίθεται ότι είχαμε κόντρα σε κάποια πράγματα και της λέγαμε τα μυστικά μας. Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών. Δεν της το είπα ποτέ!».