Σπύρος Μπιμπίλας - Έχασε το κινητό του σε φρεάτιο και απευθύνθηκε σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δήμο και ΕΥΔΑΠ για να το βρει: «Αυτό είναι το τραγελαφικό»

Ταλαιπωρία για τον βουλευτή και ηθοποιό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/spyrosmpimpilas
instagram/spyrosmpimpilas

Μύλος με τις ευθύνες για τα φρεάτια στους δρόμους, όπως «πρόδωσε» η περιπέτεια του Σπύρου Μπιμπίλα. Όπως αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που έβγαινε απ' το αυτοκίνητο, του έπεσε το κινητό στον υπόνομο και χρειάστηκε να απευθυνθεί σε τέσσερις (!) διαφορετικές υπηρεσίες προκειμένου να βρεθεί λύση: Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δήμο και ΕΥΔΑΠ. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή γι' αυτό το περιστατικό, καθώς και για την ταλαιπωρία που πέρασε μέχρι να βρεθεί λύση.

Όπως είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Το post το έκανα για να δείξω πώς μπορεί να συμβεί αυτό και σε έναν απλό πολίτη. Το κινητό σήμερα είναι ένα πολυεργαλείο, όχι μόνο για εμένα που δουλεύω σε τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις και μου είναι απαραίτητο για να συνεννοηθώ με τους συνεργάτες μου, αλλά και σε έναν απλό πολίτη που μπορεί να θέλει να μιλήσει με το παιδί του. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ψάξεις να βρεις ποια υπηρεσία είναι αυτή που μπορεί να σε βοηθήσει, πόσω μάλλον αν αυτό συμβεί σε μέρα αργίας, γιατί εμένα μου συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου».

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: «Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ παντιέρα τη σεξουαλικότητά μου» - Ξέσπασε δημόσια κατά του Γιατρομανωλάκη

Η... δαιδαλώδης διαδρομή του Σπύρου Μπιμπίλα σε τέσσερις υπηρεσίες

Και συνέχισε: «Εκείνο που με στενοχωρεί είναι ότι κάποιο site έβαλε τίτλο ότι κινητοποίησα όλες τις υπηρεσίες, επειδή είναι βουλευτής. Αυτό τι δείχνει; Εμπάθεια. Από κάτω ξέρετε τι έχουν γράψει; Στην αρχή πήγαμε στην Αστυνομία για να μας πληροφορήσει τι συμβαίνει σε αυτήν την περίσταση. Μιλήσαμε στη συνέχεια με την πυροσβεστική που, όπως μας είπαν, δεν αναλαμβάνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο αν είχε πέσει ζωάκι ή άνθρωπος. Καταλάβαιναν ότι μιλούν με εμένα. Μετά πήραμε σε υπηρεσίες του Δήμου, καμία δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Το κινητό το έβλεπα, ήταν σε απόσταση μισού μέτρου. Τελικά η ΕΥΔΑΠ με πληροφόρησε ότι υπάρχει συνεργείο. Με πληροφόρησαν ότι το φρεάτιο τους ανήκει, αλλά η σχάρα από πάνω ανήκει στον Δήμο και πρέπει να πάρουν άδεια. Αυτό είναι το τραγελαφικό».

Δείτε το βίντεο: