Αυτό είναι το πρόσωπο που θέλει διακαώς ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρει να τον πείσει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πρόσωπο που θέλει διακαώς ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σε μία αποκάλυψη για ένα πρόσωπο έκπληξη που αναμένται να δούμε στον φετινό κύκλο του μουσικού Show, Just the 2 of Us, προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 5/1, μέσα από την εκπομπή της Happy Day. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ο Νίκος Κοκλώνης το θέλει διακαώς, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα πει το "ναι".

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, το επικό, νέο τρέιλερ του λαμπερού μουσικού show Just the 2 of Us. Ο Νίκος Κοκλώνης, τον οποίο φυσικά θα απολαύσουμε στον ρόλο του παρουσιαστή, πρωτοπορεί και μας κάνει να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου τα ονόματα που ακούγεται ότι θα συμμετέχουν φέτος είναι η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του Γαλάτεια, η Τραϊάνα Ανανία, Σοφία Κουρτίδου ο Γιώργος Αμούτζας, ο Θάνος Καλλίρης, ο Χρίστος Αντωνιάδης, η Ευρυδίκη, η Αλίνα Κωτσοβούλου, η Τζένη Διαγούπη και η Δώρα Παντέλη.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το J2US

«Θέλω να πω κι ένα πρόσωπο που άκουσα εγώ ότι θέλουν πολύ θερμά. Το θέλει πάρα πολύ ο Νίκος Κοκλώνης και το έχει από κοντά. Είναι ο Μπάμπης Στόκας. Δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρει να τον πείσει να πει το “ναι”. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ είναι ένα πρόσωπο που θέλει πάρα πολύ» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το νέο τρέιλερ του J2US που ξεσήκωσε το κοινό