Η τρυφερή ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά μετά τον θάνατο του πατέρα της

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας 5/2, στην εκπομπή Fay's Time, η Φαίη Σκορδά, μετά την ολιγοήμερη απουσία της, καθώς την περασμένη εβδομάδα έφυγε ξαφνικά από την ζωή, ο πατέρας της Δημήτρης, με την ίδια να έχει βυθιστεί στο πένθος.

Μετά λοιπόν από τον χαμό που επικράτησε σχετικά με την άδεια καρέκλα της παρουσιάστριας στο πλατό, και την σκληρή κριτική που δέχτηκε ο ΣΚΑΙ, με την απόφαση του να βγάλει κανονικά στον αέρα την εκπομπή, την ώρα που η Φαίη Σκορδά, βρισκόταν στην κηδεία του πατέρα της στο Κιλκίς (δείτε εδώ), έπεστρεψε κανονικά στην θέση της, ντυμένη στα μαύρα (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια).

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά

Το πρωί λοιπόν της Δευτέρας, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπής μετά από την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε. Μάλιστα η παρουσιάστρια του Mega, στην φωτογραφία που ανήρτησε με την συνάδελφό της έβαλε μία καρδιά δίπλα στο όνομά της για να εκφράσει την χαρά και την υποστήριξή της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της για τον θάνατο της μητέρας της και τα γενέθλια του πατέρα της

Ωστόσο χθες, ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου καθώς πριν από δύο χρόνια στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 έφυγε από τη ζωή η μητέρα της μετά από την πολύ γενναία μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Η παρουσιάστρια λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής 4/2 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram στη μνήμη της

«Δύο χρόνια ζωή χωρίς εσένα…
Δύο χρόνια ζωή χωρίς μαμά…

Πόσο μου λείπεις», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η παρουσιάστρια έκανε άλλη μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία ήταν πιο εύθυμη και αφορούσε στα γενέθλια του πατέρα της, τα οποία δυστυχώς συμπίπτουν πια με την απώλεια της μαμάς της.

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου.. Σ´αγαπώ τόσο πολύ…», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.