Δημήτρης Σκουλός για My style rocks: «Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη! Όταν τελείωναν τα γυρίσματα...»

Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός για My style rocks: «Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη! Όταν τελείωναν τα γυρίσματα...»

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη σήμερα Δευτέρα 5/2. Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος φωτογράφος μίλησε για την αποχώρηση του από το My style rocks και τη σχέση τους με την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το My style rocks

Αρχικά αποκάλυψε το λόγο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του show μόδας: «Πριν τις γιορτές δήλωσα στον σταθμό την επιθυμία μου να ξεκουραστώ λίγο. Ήταν δύσκολο και χρονοβόρο πρότζεκτ, δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα στούντιο Παρασκευή πρωί και να φεύγεις Δευτέρα ξημερώματα. Ένιωσα ότι άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ σωματικά και ψυχικά. Είμαι και μπαμπάς δύο κοριτσιών. Τα Σαββατοκύριακα που είναι για τα παιδιά μου, τα έβλεπα που πήγαιναν βόλτες και έπαιζαν στις παιδικές χαρές από φωτογραφίες. Βέβαια δουλειά είναι... Την συγκεκριμένη περίοδο το είχα ανάγκη να ξεκουραστώ», είπε.

Σχετικά με τη σχέση του με τους υπόλοιπους δυο κριτές αποκάλυψε: «Μόνο θετικό πρόσημο θα έβαζα στη συγκεκριμένη συνεργασία, έκανα και έναν πολύ καλό φίλο, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Τον ήξερα λόγω δουλειάς. Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη. Είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο αλλά έχει πάντα καλές προθέσεις. Είναι καλό παιδί. Απλά είναι ένα κορίτσι που ήρθε εδώ μόνη της, δεν έχει φίλους. Όταν τελείωναν τα γυρίσματα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο και ήταν μόνη της. Αυτό, της έβγαινε σε ένταση πολλές φορές. Αλλά όλα αυτά ήταν ελεγχόμενα. Αντιθέσεις πάντα υπάρχουν και είναι και πολύ ωραίο να υπάρχουν».

«Η συγκεκριμένη κριτική επιτροπή δεν είχε τη χημεία όπως είχε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα είναι η μόνη μου καλή φίλη από την τηλεόραση. Έχουμε άλλους κώδικες άλλη επικοινωνία», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ενώ για τους δυο νέους κριτές απάντησε πως «Η Έβελυν θα είναι πάρα πολύ καλή και ο Λάκης νομίζω ότι είναι η ιδανική επιλογή για αυτήν την επιτροπή».

Δείτε επίσης εδώ τις νέες παίκτριες του καινούργιου κύκλου που κάνει σήμερα 5/2 πρεμιέρα!