Αντώνης Ρέμος για Νταλάρα: «Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε, όπως συνεργαστήκαμε...» - Τι απαντάει στις πρόσφατες δηλώσεις του

Μετρημένος στις δηλώσεις του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τον Αντώνη Ρέμο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Μπάκας. Ο τραγουδιστής ήταν εμφανώς κουρασμένος αλλά απάντησε σε όλα, με κύριο θέμα το πρόσφατα ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων, καθώς και τις δηλώσεις που έκανε για τη νέα γενιά των τραγουδιστών. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Αρχικά, ο τραγουδιστής είπε γενικά: «Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που θέλει να εκτεθεί, από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να επιβάλω εγώ ή να πω. Τώρα, η γνώμη η δική μου είναι ότι πρέπει καλώς ή κακώς να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Όσο θέλουμε να λέμε τις ιστορίες μας και τις θεωρίες μας, καλό είναι κάποια στιγμή επιτέλους να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε λίγο τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας και τα “θέλω” μας και να μπορούμε να συμβαδίσουμε λίγο σε ένα κοινό στόχο».

Δείτε επίσης: Απίστευτη ''επίθεση'' από τον Γιώργο Νταλάρα σε δημοσιογράφους: «Σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα! Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;»

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στον Γιώργο Νταλάρα

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε πιο συγκεκριμένα για τον Γιώργο Νταλάρα: «Δεν αναφέρθηκε κάτι προσωπικά σε εμένα, δηλαδή δεν ειπώθηκε κάτι μειονεκτικό απέναντί μου. Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε, όπως συνεργαστήκαμε... Έχει τις απόψεις του, καλά κάνει και τις έχει, και καλά κάνουν και τα άλλα τα παιδιά και κάνουν αυτό που κάνουν. Από εκεί και πέρα η ιστορία θα κρίνει και θεωρώ ότι η ιστορία προχωράει και ο κόσμος προχωράει, και οι γενιές. Καλό είναι να κοιτάζουμε πάνω από τις γενιές που έρχονται. και όχι να τις αφορίζουμε. Δηλαδή να τις στηρίζουμε, ενώ μπορεί να μη συμφωνούμε με αυτές».

Ο καλλιτέχνης μίλησε και για την υπόθεση του ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, που ελέγχεται για φοροδιαφυγή. «Δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά για κανέναν. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι, όταν μας ζητηθεί και μπορούμε να βοηθήσουμε, είτε μπροστά απ' τα φώτα, είτε από πίσω, να το κάνουμε», είπε αρχικά και κατέληξε: «Καλώς κάποιοι συνάδελφοι πάντα τρέχουμε να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο, τώρα αν αποδειχθεί ότι όλο αυτό είναι ένα φιάσκο, η ιστορία θα δείξει και ο καθένας μετά θα τιμωρηθεί ή θα πάρει αυτό που του αξίζει».