Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου και Μικρούτσικο: «Νιώθω ότι Κατερίνα είναι εκτεθειμένη, είναι άβολο αυτό που γίνεται...»

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου για  Καινούργιου και Μικρούτσικο: «Νιώθω ότι Κατερίνα είναι εκτεθειμένη, είναι άβολο αυτό που γίνεται...»

Την αντιπαράθεση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της Super Κατερίνα, σχολίασε το πρώι της Δευτέρας 5/2, η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή Breakfast@star.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο παρουσιαστές την Πέμπτη 1/2, αντάλλαξαν σπόντες και μπηχτές τον αέρα της εκπομπής προκαλώντας ένα άβολο κλίμα στο πλατό (δείτε εδώ). Χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έδωσε την δική του απάντηση στις τηλεοπτικές κάμερες, σχετικά με τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα αυτό, τονίζοντας ότι η εκπομπή αυτή είναι αληθινή και δεν βάζει τίποτα "κάτω από το χαλί" (δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του). Σήμερα το πρωί απάντησε από την πλευρά της και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για την διαμάχη Καινούργιου - Μικρούτσικου

«Νομίζω ότι όσο πάει γίνεται όλο και πιο προσωπικό, αφήνονται πάρα πολλά υπονοούμενα στον αέρα. Εγώ νιώθω ότι Κατερίνα Καινούργιου είναι εκτεθειμένη. Αυτό που είπε να πάνε για ένα φαγητό να το συζητήσουν, έπρεπε να έχει γίνει ήδη εδώ και πάρα πολύ καιρό από το να γίνει αυτό στον αέρα. Είναι άβολο αυτό που γίνεται.

Εγώ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, άλλο να γίνει μια φορά, να έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν συνεργάτη σου και να ακούσεις μια προσβολή, θα κάτσεις μετά σε μια σύσκεψη να το συζητήσεις» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Τα σχόλια Happy Day και Τσιμτσιλή για Καινούργιου - Μικρούτσικο

Το θέμα σχολίασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day του ALPHA, σήμερα το πρωί.

«Η Κατερίνα και ο Ανδρέας πολύ συχνά συγκρούονται στον αέρα, δε το βλέπουμε πρώτη φορά. Απλά είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις άβολα και αμήχανα. Είναι σαν να προκαλεί ο ένας τον άλλον που θα μπει τελεία. Καταλαβαίνω την Κατερίνα στο συγκεκριμένο απόσπασμα γιατί δεν ήθελε να μείνει κάποιο υπονοούμενο. Έλεγε "Τι εννοείς; Τι θα χάσω;". Καταλαβαίνω και τον Ανδρέα που μπορεί να νιώθει ότι τον διακόπτουν. Δεν το λέω για την Κατερίνα, γιατί πάντα τον σέβεται. Είναι πολλοί άνθρωποι στον αέρα και κάποιες φορές δε μοιράζεται η μπάλα όπως θα ήθελε εκείνος... Κάποιες φορές μπορεί να το παθαίνουμε κι εμείς που είμαστε μόνο τέσσερις...Από την άλλη δεν είναι ωραίο να αφήνονται υπονοούμενα στον αέρα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Στο συγκεκριμένο απόσπασμα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας έψαχνε την αφορμή να δημιουργήσει μια ένταση και να υπάρξει αυτό το πινκ πινγκ» σχολίασε από πλευράς της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτό που λες ενισχύει τα σενάρια που λένε ότι τεχνηέντως δημιουργούνται κόντρες. Εμείς απ’ όσο γνωρίζουμε γιατί δεν είμαστε στην εκπομπή ούτε στο κοντρόλ, όλα αυτά γίνονται πάνω στην κουβέντα. Ο Ανδρέας είναι παρορμητικός και η Κατερίνα βάζει τις κόκκινες γραμμές της.... Όταν έχεις ένα μέγεθος σαν του Ανδρέα δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις. Ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια.... Πάντα σε έναν καβγά ο κόσμος συντάσσεται με όλους» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει αν πραγματικά και οι δυο θέλουν αυτή τη συνεργασία. Και την Κατερίνα δε τη βλέπω τελείως χαρούμενη...» ανέφερε σε άλλο σημείο.